Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PATCH NA ONLINE
ernestinio3:
Buchos Ja miałem dokładnie to co ty przy instalacji YNWA 05. Taki sam błąd z kitserverem,
zmieniłem go na inny nowszy i działa dobrze. ;D
buchos:
Odinstalowałem kompletnie pesa, zainstalowałem od nowa, zainstalowałem patcha, wrzuciłem nowszego kitservera, na którym już nie wyskakuje mi ten błąd. Ale nadal nie chce mi czytać nowych stroi na online, dobrze ze czyta herby i murawy ale stroi nie chce czytać, widzi je tylko w rozgrywce z komputerem.
REJESTRACJA lub LOGOWANIEBuchos Ja miałem dokładnie to co ty przy instalacji YNWA 05. Taki sam błąd z kitserverem,
zmieniłem go na inny nowszy i działa dobrze. ;D
--- Koniec cytatu ---
A tobie ernestinio czyta oryginalne stroje manchesteru bądź arsenalu, jak grasz przez sieć ??????
Matip125':
Czyta czyta mu... Nie wiem dlaczego Tobie nie chce dzialac w online... Jezeli masz stroje w offnile, to nic z KV... Bo jakby cos nie tak bylo z KV to by wogole nie dzialaly... ??? Hmmm co to moze byc? ::)
buchos:
No stary ja już nie wiem, probowałem tylu rzeczy, sprawa wygląda dość dziwnie, online czyta murawy i herby ale już stroi nie chce, tylko offline je widzi. Szczerze powiedziawszy to już nie mam pomysłu co to może być, szkoda bo myślałem ze sobie pogram przez siec na nowych strojach.
Matip125':
Nic pomysle, a moze cos wymysle to dam znac...
A probowales z tym crackieM? Moze cos da?
Jak cos to masz tutaj sciagnij do 1.20 (8mb)
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Nawigacja
[#] Następna strona