Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe

Poziomy graczy - Nowy pomysł - Dołącz do dyskusji :)

<< < (9/17) > >>

BadBoy:
Mi czasu starcza tylko na ligę, to jak wprowadzicie ten swój nowy pomysł w życie ,to  już w nic nie pogram:D biorąc pod uwagę kryteria jakie trzeba spełnić by mieć ów najwyższy poziom , umożliwiający grę w lidze.

buchos:
Więcej turnieji i  pucharów a a nie jakieś tam ordery!!! ;p

Roo66:
Ale jak jesteś w lidze i nie masz WO to grasz dalej. Czytaj ze zrozumieniem wcześniejsze posty.

klaudiusz:
dla mnie to jest bez sensu jesli ktos dobrze gra a nie zawsze ma czasz zeby grac wyzwania lub siedziec na ircu  tylko ledwo konczy lige na czas bo jest zapracowany lub uczy sie to nigdy  nie bendzie mial tam orederu sredniego a  nie mowiac o najwyszym (chociaz jest bardzo dobrym graczem)        bo nie kazdy ma  czas siedzies dzienie po 12 H  na ircu i grac wyzwania   

Tommy612:
Pomysł bardzo dobry, ale myśle że PUCHAR DNIA i TURNIEJ DNIA powinny być wolne od jakichkolwiek ograniczeń. W nich mogliby sie wykazać nowi gracze i zdobywać jakieś plusy na przyszłość. Natomiast jesli chodzi o lige, LM itp itd. To uważam że jest to potrzebne bo wkurza mnie kiedy ktos sie zapisuje, przegra kilka meczy i juz mu sie nie chce ligi dokończyć, bo w sumie co to za przyjemność zdobywać punkty za WO.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej