Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe

Poziomy graczy - Nowy pomysł - Dołącz do dyskusji :)

<< < (10/17) > >>

msciciel:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEdla mnie to jest bez sensu jesli ktos dobrze gra a nie zawsze ma czasz zeby grac wyzwania lub siedziec na ircu  tylko ledwo konczy lige na czas bo jest zapracowany lub uczy sie to nigdy  nie bendzie mial tam orederu sredniego a  nie mowiac o najwyszym (chociaz jest bardzo dobrym graczem)        bo nie kazdy ma  czas siedzies dzienie po 12 H  na ircu i grac wyzwania   

--- Koniec cytatu ---

Poziom gracza ma nie byc za ilosc tylko jakosc !

Bayern:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPoziom gracza ma nie byc za ilosc tylko jakosc !

--- Koniec cytatu ---
Swiete słowa ;) tak samo powinno byc z rankingiem

MeFi:
Zgadzam się z Klaudiuszem  Są na pewno gracze (w tym ja), którzy dużo pracują, studiują itp. i np na rozgrywanie turniejów, wyzwań i innych ciekawych form rozgrywki jakie proponuje pesleague po prostu nie mają tyle czasu. A ligę albo puchar chcą sobie zagrać bo na 5-6 meczy w tygodniu zawsze się czas znajdzie. Nie lepiej może coś zrobić z graczami, którzy po prostu zachowują sie tak a nie inaczej i to ich w ten sposób ukarać w jakichś sposób? 

pepe84:
dobry pomysl-popieram

styku:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESwiete słowa ;) tak samo powinno byc z rankingiem

--- Koniec cytatu ---

popieram, pomimo, że jestem przeciętnym graczem... podnośmy poziom ligi, jak ktoś sie czuje dobry to będzie chciał grać w najlepszej lidze na świecie... pesleague.pl

BAWMY SIĘ, A PRZY OKAZJI ZDOBYWAJMY SZACUNEK I RESPEKT WŚRÓD GRACZY...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej