boty czyli jakie programy? ja wszystko wylaczam co mozna nawet pande:D a o siec niechodiz bo wielu ma te lacza i smigaja normalnie...kompa akurat mam dobrego : Athlon x2 4800 2,4Ghz , 2 gb ddr2 , geforce 7600gs 256mb... a neta w granicach 512/1 mb...inne sieciwoki chodza bez zarzutu:) a jak te detale ustawic? daj jakiegos screena? cziterzy nie bo to ja wygrywam walkowerem 3-0;p no ale z KAZDYM mnie rozlacza wiec ja mam cos zle...no czasem daje rywalowi 3-0 ].
Hmmm... jeśli jest tak jak mówisz ,że kiedy wywala ci mecz i masz wpisanego walkowera na swoją korzyść to znaczy ,że wszystko powinno być teoretycznie w porządku ;/ W takim układzie to coś z twoim przeciwnikiem jest nie tak ;/
Wpływ na wywalanie meczy może mieć też lokalizacja przeciwnika z którym grasz ;/
Jeśli twój przeciwnik to jakiś np. hiszpan , brazylijczyk bądź grek to spodziewaj się ,że oprócz lagów i teleportów będą też ci mecze wywalać ;/
Ale wtedy to już głównie zależy od tego jak twoja sieć sobie radzi z takimi przeciwnikami ;/
Jeśli chodzi o detale to cóż... jeśli masz dobrego kompa to nie ustawiaj na low bo będzie ci komp pierdzielił ;/