Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe
Zebranie zarządu: nowi opiekunowie pesleague.pl
belzebub:
tak jak już kiedyś pisałem naprawdę nie warto z Tobą dyskutować
cyt.:np. Belze by przykładnie ukarać danego zawodnika tzw. pokazówka - choćby to pokazuje że nie masz zielonego pojęcia o czym piszesz każdy z nas ma przypisane zadania i tym się zajmuje, to że Ty czegoś nie wiesz (co robimy) to nie znaczy że nie robimy nic a nawet może i dobrze że nie wiesz co każdy z opiekunów i adminów robi bo byś znów pisał głupoty
tak naprawdę to cieszę się że co jakiś czas z czymś "wystrzelisz" i napiszesz bo tak byłoby nudno, pisałeś że robisz sobie urlop od pesleague fajnie że tak nie jest, pozdrawiam ;)
maciek_pl:
styku fajne foty :D
styku:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKapitalna sprawa od dawien dawna byłem zwolennikiem Scorpiego zawsze wysoka kultura osobista , spokój , opanowanie .Tudzież miałbym wielkie wątpliwości do Styka musi opanować nerwy inaczej długo tego stołka nie utrzyma - powiem tak cenię jego wkład ale musi zrozumieć że nie zawsze jego pomysły będą podobały się innym .Styku Scorpii powodzenia :) - z tego miejsca jest mi przykro że takiej szansy nie otrzymał Mati :(
.A jeszcze jedno w tej chwili pod nieobecność Marynarza PES 4 jest zaniedbana jak nigdy dotąd może tam należało by też znaleź jak nie admina to osobę , która by podczas jego nieobecności go zastąpiła .
--- Koniec cytatu ---
spokojnie Gattuso... wtedy to był chwilowy wybuch emocji podniesiony też innymi sprawami osobistymi... przeprosiłem Cię wtedy za to, bo faktycznie brzydko się zachowywałem i nic nie mogło wtedy wytłumaczyć mojego złego postępowania... no jeśli mogę spróbować się chociaż wytłumaczyć, to powiem, że juz wtedy zdenerwowanego sprowokowało mnie jeszcze to, że ignorowano moje szczere chęci pomocy... ale jak już przyznałem-nie powinienem tego robić...
...TERAZ MOGĘ TYLKO OBIECAĆ, ŻE DAJĘ GŁOWĘ JAK COŚ TAKIEGO SIĘ POWTÓRZY... A SIĘ NIE POWTÓRZY, BO MIAŁEM WTEDY PORZĄDNĄ NAUCZKĘ... ALE KTO NIE POPEŁNIA BŁĘDÓW? ;D
pozdrawiam serdecznie...
styku:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEstyku fajne foty :D
--- Koniec cytatu ---
hehe... ale nie dawaj tej w czapce ok? ;)
maciek_pl:
ok.... chciałem ją w fotoszopie obrobić...i dodać ci co nie co :D
Nawigacja
[#] Następna strona