Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe

Zebranie zarządu: nowi opiekunowie pesleague.pl

<< < (2/7) > >>

Gattuso:
Zadam jedno pytanie jak można prowadzić PES 4 jak się nie siedzi na launcherze? - odp. jest prosta nie da się . I to jest konsekwencją wszystkiego aby coś sprawnie działało trzeba z nim "obcować " - Ty wiesz co się dzieje na launcherze? z bólem serca powiem , że pes4 została zostawiona na pastwe losu w tej chwili .

maciek_pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZadam jedno pytanie jak można prowadzić PES 4 jak się nie siedzi na launcherze? - odp. jest prosta nie da się . I to jest konsekwencją wszystkiego aby coś sprawnie działało trzeba z nim "obcować " - Ty wiesz co się dzieje na launcherze? z bólem serca powiem , że pes4 została zostawiona na pastwe losu w tej chwili .

--- Koniec cytatu ---

to, ze nie dziedze nie jest odpowiednikiem czy liga jest zaniedbana czy nie... poprostu już sam nie wiesz co masz napisac. Masz pełno rozgrywek, pełno spotkan. puchary...więc ogarnij się chłpowie. Zawodnicy pes4 do mnei piszą i im odpisuje,udzialm porad... poprostu może serce cię boli, że właśnie tak nie jest .... bo byś wtedy mógł pisac.

Gattuso:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
to, ze nie dziedze nie jest odpowiednikiem czy liga jest zaniedbana czy nie... poprostu już sam nie wiesz co masz napisac. Masz pełno rozgrywek, pełno spotkan. puchary...więc ogarnij się chłpowie. Zawodnicy pes4 do mnei piszą i im odpisuje,udzialm porad... poprostu może serce cię boli, że właśnie tak nie jest .... bo byś wtedy mógł pisac.

--- Koniec cytatu ---

Boli mnie Twoja duma ... wejdz na launchera wieczorem pod innym nickiem zobacz co tam się dzieje .To jest skuteczna metoda niszczenia tej odsłony gratulacje -kiedyś przynajmniej próbowałeś coś zrobić teraz masz to w nosie - wszystko robi system praktycznie nic od siebie i nie mam żalu ale dlaczego w pes 6 i pes 2008 jest juz tylu opiekunów a w pes 4 nie ma notabene żadnego? no zastanów się no coś jest nie tak a jak napisałeś jest tyle rozgrywekkk i konkursy ale jak widać brak zainteresowania graczy wynika  z ich niewiedzy a ich niewiedza to porażka admina , który ani to nie wesprze , nie pomoże ani nie poinformuje graczy o danym zjawisku .EEEEEEE szkoda gadać jak ma być jak teraz to może lepiej żeby w cale nie było bo admini pojawiają się tylko wtedy  jak np. Belze by przykładnie ukarać danego  zawodnika tzw. pokazówka .

maciek_pl:
informacje na temat wszytkicg rozgrywek masz na forum, a turnieje na stronie głównej.
Konkurs pes4 masz na forum w dziale organizacja.  Wszytko masz opisane. Robisz sam problem, a może powinieniem powiedzieć, że jedynym problemem jesteś ty!!!

Jakoś inni gracze do mnie piszą i nie mają żadnego problemu.

A takie zadam ci pytanie gdzie masz napisane, że stylu i scorpion jest do pes6 i pes2008 -  możesz mi odpowiedzieć?? bo jak widać wyciągasz  wnioski, ktore nie są prawdą

Dodaj jeszcze, że mówisz w swoim imieniu, bo czasmi ci się wydaje, że jesteś jakimś liderem i mówisz w imieniu graczy pes4 -  a tu się mylisz.Gdy dowiedzieś się, że poprowadze pes4 odrazu ci się nie spodobało-masz do tego prawo - ale jak dotąd nie wysunołeś żadnego argumentu dotyczącego mojej prazy i zaniedbywania obowiązków przez mnie tylko dajesz upust swoim emocją...które są krótko mówiąc są chore.

maciek_pl:
a poza tym mimo wszytko troche znam i wierze w graczy, że jak by mieli jakiś problem to by napisali an forum a nie tobie się chodili i skarżyli... tyle w tym temacie

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej