No to ja podsunę pomysły ;-)
Uwag nie będę pisał, bo uwagami jest brak wszystkich moich propozycji, więc powiem co dodać.
Propozycje:
- Komentowanie filmów na stronie nie na forum
- Więcej poddziałów filmików. Nie tylko Polecamy, Tutoriale, Sport. Ja byłbym za takim podziałem. Polecamy a w nim PES4, PES6, PES2008, wkrótce PES2009, Tutoriale, a w nich również podział na wszystkie edycje PES'a, w które grywamy na pesleague. A Sport mógłby być bez podziału.
Chodzi mi o to aby po wejściu w dział Polecamy miałbym do wyboru z jakiej gry chcę znaleźć filmik. I do kazdego poddziału oraz do jednego niepodzielnego działu (mowa tu o sporcie) oddzielne archiwum filmów.
- Każdy zarejestrowany użytkownik powinien posiadać własne konto z panelem użytkownika. W której znalazłaby się takie opcja jak dodawanie filmików
(filmiki powinny być publikowane na pesleague tv dopiero po akceptacji admina, aby uniknąć filmów o treści niezwiązanej z pesleague, choć ksiądz dobro-dobro był niezły
:D:D)
- Powinien być na stronie spis zarejestrowanych użytkowników. Po kliknięciu na użytkownika powinny nam się ukazać jego dane publiczne i spis wszystkich filmików jakie dodał na pesleague TV
- Powinna zostać dodana ocena w punktach lub gwiazdkach filmiku.
- Powinny powstać takie spisy jak najlepiej oceniane, najczęściej oglądane, ostatnio dodane.
Mam jeszcze kilka pomysłów, ale w tej chwili wyleciały mi z głowy, jak sobie przypomnę to dopiszę.
A odnośnie już wypisanych propozycji... Niektóre są łatwiejsze do wykonania, niektóre trudniejsze.
Ale dopiero gdy się je wykona bedzie można z czystym sumieniem nazwać pesleague TV telewizją nowej generacji