Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
BRAZILIANA Patch by Hugo9211
hugo9211:
no widzisz więc nie robiłeś wszystkich koszulek itp. sam co jest oczywiste a ja cie nie oskarżam o to że to jest rip
dziwne ze wszystko niby robisz "sam" a tak spiepszyłes of'a
PS.lepiej żeby ściągło go 200 osób i 200 się podobało niż 1000 a 10 było zadowolonych
twój patch ściągneło tyle osób tylko dlatego że było o nim tyle rozgłosu
i miałeś więcej się nie odzywać
budzikwn:
Racja hugo w tym evo league patch niema nic innowatorskiego!(WECN 2 Rzadzi ;D )za to w twoim wiele ekip z ameryki poludniowej i to sie chwali !
hugo9211:
mam nadzieje że mój patch wam się podoba i wg. mnie WECN II jest najlepszy ale trzeba poczekać na uaktualnienie bo ja wole pograć na aktualnych składach
budzikwn:
Z reszta o co sie klocic , kto chce niech pobiera i czy to wazne czy to rip czy nie,przeciez dalej to PES 2008 !I HÓJ
rocck:
niestety ja już wszystkie pliki rar pousuwałem :( patch jak na razie wydaje się bardzo dobry, aczkolwiek cóż, nie ma wielu twarzy do zawodników...jeśli transfery sa dobre to co w kadrze Polski robi Jacek Bąk który zakończył reprezentacyjną karierę, a i brak Błaszczykowskiego w kadrze jest także wielkim minusem, to są akurat widoczne "duże" błędy w ofie...to tak na początek, dalej później się wypowiem ponieważ sprawdziłem tak na razie wyrywkowo.
P.S szkoda że w drużynach "others" nie ma nawet Wisły Kraków czy Legii...bądź co bądź są to nasi najważniejsi przedstawiciele jeśli chodzi o polską piłkę klubową :] A w othersach znajdują się przecież właśnie najlepsze kluby poszczególnych lig, zaczynając na Szkockiej a kończąc na holenderskiej.
Nawigacja
[#] Następna strona