Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
BRAZILIANA Patch by Hugo9211
hosearcadio:
herubq3 sam brałeś niektóre elementy z innych patch'y. ja sam pomagałem przy tworzenu kilku patchy (m.in do OEP vol.2) i nie zawsze jest możliwość zrobienia samemu patcha. dodatkowo piszesz o stronach i menu. Każdy może wejść na obojętnie jaką stone o PES 2008 i ściągnąć sobie dowolne menu i stroje i je zainstalować. a jeżeli sądzisz, że to rip to udowodnij to.
hugo9211 jeżeli rzeczywiście dałeś rip'a to chociaż mogłeś napisać kto stworzył ten patch (odrazu pisze, nie zaprzeczam, że sam go zrobiłeś). Aczkolwiek na pewnej niemieckiej stronie widziałem już podobnego patcha ale z innymi drużynami i poustawianymi slotami.
Co do OE patch to żal mi persona. patch ten zaczerpnął z innego forum, podpisuje sie pod nim i nie wymienia prawdziwych jego twórców. Sory, że pisze o tym w tym temacie.
Właśnie rozegrałem kilka spotkań na tym patchu i muszę przyznać, że jest on naprawde dobrze zrobiony. Najbardziej obawiałam się o ustawienia pozycji piłkarzy brazylijskich, ale są one poprawne. Jedyne minusy jakie znalazłem to:
- wspomniane już nazwy slotów
- Crosas powinien być w Ol. Lyon a nie w Barcelonie
- stroje dla bramkarzy Vistori są takie same jak zestaw home
- przy przeglądaniu lóg pucharowych znalazłem logo Holenderskiego Związku Piłki Nożnej w miejscu DFB-Pokla. Ale to szczegół.
Pozatym patch jest ekstra
P.S: uprzedzając wasze prośby o wrzucenie tego na inny serwer. Nie zrobie tego ponieważ mam słaby upload. Z rapida się nie sciąga aż tak źle. Co prawda trzeba kolejno wszystkie party ściągać, ale nie trzeba odczekiwać między nimi 90 minut. (ściągałem wczoraj i zajęło mi to koło 2,5h na 2 kompy)
hugo9211:
zapewniam że to nie jest rip chociaż są w nim rzeczy których sam nie robiłem od początku(ale do tego się od początku przyznaje a ten herubeq3 się przyczepił ale nie wiem o co)
jeżeli mógłbyś to podaj kilka zagrznicznych stronek z dodatkami do pesa bo tutaj nie ma ich zbyt wiele ;)
herubq3:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
hugo9211:
a jakieś stronki ze stadionami
ronaldinho_1980:
Dobra, patch jest naprawdę suuuper. : :)
Tylko mam pytanie jak Robben ma korki adasia zielone chyba i nie moge ich zmienic jak to zrobic?
Nawigacja
[#] Następna strona