Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
BRAZILIANA Patch by Hugo9211
hosearcadio:
Tak jak już pisałem:
- Crosas jest już od czerwca w Lyonie
- Ljuboja nie jest w VFL Volfsburg tylko nadal w VFB Stuttgart
- Shevchenko już prawie pewne w Milanie
- także Thiago Neves z Fluminense ma przejść na dniach do Sevilli
Jak mi się jeszcze coś przypomni to napisze
hugo9211:
no dobra Crosas i Ljuboja to błędy ale Szewczenko dopiero wczoraj przeszedł do milanu a ten drugi jak napisałeś jeszcze nie jest uzgodnony a ten patch wyszedł kilka dni temu więc to chyba nie błędy ;D
hosearcadio:
Do tych dwóch ostatnich się nie czepiam, bo wiem że one zostaną dopiero przeprowadzone. Ja tylko uprzedzam fakty.
- W Bahii brakuje Neto Potiguara, a jest to jeden z podstawowych zawodników.
- Diego Cavalieri obecnie jest bramkarzem Liverpoolu a nie Palmeiras
- w Monaco brakuje Simica do niedawna grającego w Milanie
- Lualua nie gra już w Olympiakosie tylko w Al-Arabi
- w Ol. marsylia brakuje Ben Arfy (tak w ogóle, to nie moge go znaleźć w innej drużynie)
- Helder Postiga powtarza się w grze. Jest w Sportingu Lisbona i Panathinaikosie. Powinien być tylko u greków
Sory, że tak wymieniam, ale prosiłeś o to :P
Mam jeszcze małą prośbę. Dałbyś rade zmienić miejscami Rosenborg ze Spartakiem, bo nie moge Rosjanami w master lidze grac
hugo9211:
nie no spox jeżeli jest więcej błędów to pisz bo wtedy unikne ich w update ale z tego co wiem to Helder Postiga przeszedł do sportingu a Ben Arfa jeżeli dobrze pamiętam powinien być w OL. Marsylia
hosearcadio:
Ben Arfy nie widze w Marsylii. W edytorze widze, że nie jest przypisany do żadnego klubu. Co do Postigi, to rzeczywiście nie jest już on w Panathinaikosie, ale też nie w sportingu tylko w FC Porto. Wiem, że był wypożyczony stamdąd do koniczynek w zeszłym sezonie więc troche mi sie pomyliło. Ale i tak występuje on podwójnie!!!
Zróbmy może tak: te błędy co zauważe i będę umiał poprawić to poprawie. Najpóźniej jutro lub we wtorek przesłałbym Ci poprawionego OF'a. Pasi? Jeżeli tak, to jak masz jeszcze jakąś liste zmian do OF'a to podaj.
Nawigacja
[#] Następna strona