Witam wszystkich. Ja pozwolę sobie troszkę ponarzekać na tryb online. Rozumiem, że to sam początek rozgrywki internetowej, lecz rozegrałem ok 20 meczy online z czego tylko w połowie przypadków nie było strasznie utrudniających grę lagów. Nie wynikały one z mojej strony, lecz rywali, którym bardzo skakała szybkość łącza z żółtego na czerwone. Sytuacja taka jest notoryczna, co dziwne, ponieważ ja sam nie mam jakiegoś wielkiego łącza 1mb/s. Grając online nie spotkałem jeszcze gracza ,który podczas meczu miałby "zielone światło" ( dobra łącze). Kolejną nieciekawą sprawą jest brak kontroli poprawności rozgrywki. Ja sam, a także wielu graczy zauważyło już oszustwa dokonywane przez niektóre osoby. Mianowicie grałem z kolesiem ,któremu strzeliłem bramkę na 2:0 i wtedy on wychodzi, patrzę na tabele wyników a tu mój walkower
Ogólnie czasami gra się pięknie jeśli chodzi o tryb sieciowy, jeśli ty masz odpowiednie łącze i przeciwnik także, ale niestety jakoś rzadko się to zdarza i ciągle widzę ludzi z migającym czerwonym światłem
Dodam jeszcze na koniec, iż dokonałem testu szybkości łącza na stronie Konami i dostałem ocenę A. Mam nadzieję na spokojnie dodawanie ulepszeń do gry sieciowej, która umożliwi większe z niej zadowolenie. Pozdrawiam