Widze ze ludzie maja problemy z online ja jeszcze nie rejestrowałem się.
Ale moje pierwsze odczucia po meczach.
Śliczna oprawa graficzna, jakas taka mgiełka od rac na boisku, grałem na san siro w nocy.
Ale co innego mnie na maxa zraziło.
Czy Konami to poważna marka
?? Chyba nie, skoro nie uwzględniła takich wielkich hitów transferowych jak: robinho do manchesteru city, shevchenko do milanu, berbatov to man utd, silvestr do arsenalu, baptista do romy, a gudjonsena to nawet nie ma w barcelonie.
Składy i transfery to jedno, a oryginalne druzyny drugie, W lidze hiszpanskiej nie ma polowy druzyn.
Standartowo nie ma bundesligi, a teraz to nawet Bayernu nie ma w others.
Statystyki piłkarzy: słaby nani, słaby pato a już o innych nie chce mówić. (adriano nadal mega cyborg)
No i na koniec Błaszczykowski to nadal jak poprzednio BRASZCZYKOWSKI ze słabymi statystykami, a roger jest biały.
Oczywiście to jest moje pierwsze spostrzeżenie, napewno jeszcze wyjdzie coś w praniu.
Wniosek:Jak w taki sposób Konami się przykłada do tej gry, oraz jak w poprzednim roku poprawili
gre online,
to nie oczekiwałbym za bardzo jakiś łatek ułatwiających grę online.
Do całej reszty są na szczeście patch makerzy.
Jest jeszcze inna strona medalu: mianowicie czy ktoś zrobi patcha aktualizującego składy online taki jaki byl w pes6 bo z tego co pamiętam to w pesie 2008 nie było takiego.
Wiec kolejny rok z rzędu dostajemy niedopracowanego pesa. Masakra jak tak dalej pójdzie to czarno to widzę.