Żałosny ten patch, chyba najgorszy do tej pory, facesy zryte w 3 dupy, mogli chociaż zostawić te co były już orginalne czyli np. Ribery, Toni, Lucio czy Oddo a nie na wszystkie przypieprzyli zdjęcia.
Już za późno, ściągłem, zainstalowałem, zobaczyłem to gówno i odinstalowałem. Czekam na patcha z full orginalną bundesligą.
<font size="5">K</font>olejna wersja of-a powstała w mojej pracowni ujrzała światło dzienne . W nowej wersji ujrzycie:-kitsy (domowe, wyjazdowe, bramkarskie) dla wszystkich reprezentacji narodowych i klubów -poprawione wszystkie loga i nazwy drużyn -Bundesliga beta* loga nazwy ( 100% Bayern Monachium & Schalke 04) i inne drobne zmiany-27 nowych facjat ( w tym dla Kuby Błaszczykowskiego )-2 polskie zespoły Legia Warszawa i Wisła Kraków -i inne drobne poprawikiZapraszam do pobierania ! REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Maszw planach zrobienie czegos naprawde fest np: - nowe menu,- nowe emblematy,- nowe drużyny,- cała bundesliga,- przyśpiewki,- nowy soundtrack,- nowe piłki,- nowe bandy- nowe rękawice bramkarskie - kitsy na sezon 08/09 - oraz wiele innych fajnych dodatkówkorzystajac nawet z jakis innych zrodel
a aj powiem jedno bundeslige w dupie mam wazne ze reszta bedzie dzialac....a w premier league twarze jakie sa tez nie najlepsze prosze o odp....
nie ruszalem twarzy w premier league
czyli gdzie robiles???
bundesliga
a jakj nie zrobie tego do save nie skopiuje to bedzie mi dzialac reszta bo tam do tego save jest tylko wlasnie te twarze co nie???
w save są twarze kitsy ustawienia nazwisk umiejetnosci loga (niektore) i etc...
Warto śćiągać czy czekać jeszcze troche? bo narazie mam wszystkiego po trochu zgrane i nie narzekam, wiec nie wiem czy warto?