Dział Ogólny > PES 2009

Gujet laureatem konkursu na recenzje pes2009!!!

<< < (3/4) > >>

Gujet:
Na wypadek gdyby byli zainteresowani:
Pad:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Gra:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

maciek_pl:
gujet daj mi jeszcze raz swój adres :) bo mam nowy PC a ze starego wszytko straciłem

MacioLord:
Na prośbę Gujeta po piszę tutaj w sprawie usunięcia artykułów jego autorstwa. Ponieważ kolega Gujet został zbanowany i ban nie może zostać zdjęty, prosi (po raz kolejny) o usunięcie swoich tekstów z serwisu pesleague.pl oraz jego forum.

Panowie, zachowacie się fair. Wyrzyciliście go, bo obraził belze (czy kogoś tam), to usuńcie jego prace skoro prosi.

maciek_pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENa prośbę Gujeta po piszę tutaj w sprawie usunięcia artykułów jego autorstwa. Ponieważ kolega Gujet został zbanowany i ban nie może zostać zdjęty, prosi (po raz kolejny) o usunięcie swoich tekstów z serwisu pesleague.pl oraz jego forum.

Panowie, zachowacie się fair. Wyrzyciliście go, bo obraził belze (czy kogoś tam), to usuńcie jego prace skoro prosi.

--- Koniec cytatu ---

jeżeli daje się prace swoje, bierze się udział w konkursach to nie moża usunąć. teraz gujet zachowuje sie jak 5 latek - bierze zabawki i idzie do innej piaskownicy

MacioLord:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEjeżeli daje się prace swoje, bierze się udział w konkursach to nie moża usunąć. teraz gujet zachowuje sie jak 5 latek - bierze zabawki i idzie do innej piaskownicy

--- Koniec cytatu ---

Ale nadal jest autorem tychże tekstów, nigdzie nie podpisywał umów, więc nadal ma pełne prawo do decydowania o tym, gdzie jest publikacje mogą się pojawić, a gdzie nie. W przypadku felietonów sprawa jest oczywista, w przypadku recenzji konkursowej - wystarczy wskazać punkt regulaminu konkursu, który stwierdza, że autor zezwala na publikację tekstu i późniejsze im zarządzanie - jeśli takiego punktu nie ma, jesteście zobowiązani do spełnienia prośby użytkownika. Pokażcie, gdzie jest napisane, że nie można usunąć.

Skoro użytkownik jest zbanowany i ban nie może być cofnięty (czyli dostaje od redakcji "spadaj"), to jaki jest sens trzymania w serwisie jego tekstów, które przecież są jego pracą włożoną w rozwój serwisu (w tym momencie użytkownik mówi: "Spadajcie, usuńcie teksty"),

Wydaje mi się, że to redakcja zachowuje się jak 5-latki, które wywalają z serwisu usera, jednak nie mają cywilnej odwagi by usunąć jego prace (na jego prośbe), bo chyba mają zbyt dużą wartość dla serwisu (z tego co widzę, artykułów o PES'09 nie ma wcale - oprócz tych od Gujeta).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej