Dział Ogólny > PES 2009

Gujet laureatem konkursu na recenzje pes2009!!!

<< < (2/4) > >>

GułA:
Gratuluje ! A co do recenzji to skomentowałbym je tak :

"Nikt nie stoi wszyscy wstali." :D:D:D

Gujet:
Korzystając okazji chciałbym przeprosić za mój tekst. Człowiek czyta książki w drodze do pracy, po pracy... czasami w pracy... a mimo to nie potrafi poprawnie skleić kilku zdań:/
Eh... gdybym to napisał tak jak sobie marzyłem... Zabrakło cierpliwości:/

maciek_pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKorzystając okazji chciałbym przeprosić za mój tekst. Człowiek czyta książki w drodze do pracy, po pracy... czasami w pracy... a mimo to nie potrafi poprawnie skleić kilku zdań:/
Eh... gdybym to napisał tak jak sobie marzyłem... Zabrakło cierpliwości:/

--- Koniec cytatu ---

bez przesady :) mi się bardzo podoba... a pamiętaj najbardziej krytykują ci co nic nie robią...ale do tego trzeba sie przyzwyczaić :P

Gujet:
W sumie jak na debiut, chyba nie mam się czego wstydzić :) Wiadomo kiedy wyniki pojawią się na cybersport.pl? Miały być razem, a jednak nie ma...

maciek_pl:
EDIT 2.12.2008 CYBERSPORT.PL:
Jakiś czas temu wspólnie z serwisem PesLeague.pl ogłosiliśmy Konkurs na Recenzję PES2009. Dziś prezentujemy wyróżnioną pracę - reckę tę stworzył
Michał 'gujet' Korycki. Wygrywa ona nagrody w postaci pada Logitech Chillstream oraz egzemplarz gry PES 2009(PC). Ale żeby ciekawiej zaprezentować " komputerową piłkę kopaną" poprosiliśmy też Marcina Zawadkę, czyli naszego Sędziego Ligi HLC FIFA Marcino o zrobienie recki FIFY 09. W ten sposób równolegle dostajecie prezentacje dwóch najpopularniejszych gier piłkarskich - czy którąś się zainteresujecie? Wybór należy do Was, zapraszam do czytania:

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej