Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe

Stop NOoWEMU STYLOWI GRY

(1/4) > >>

jaros2009:
Chciałem ruszyc z inicjatywa Stop NOoWEMU STYLOWI GRY. Mysle ze kazdy wie o co chodzi zygzak zygazak. PRzebegnięcie Eto/ Messim/Hernym/C Ronaldo/Tevezem i wieloma innymi piłkarzami połowy boiska uzywajac tylko strzaelk (wiekszosć noobków gra na klawie co nie oznacza ze wsyzscy klaiwturowcy to nooby  ;D). Kazde ich zatrzymanie konczy sie czerwona kartka. WIem ze akcja nie przyjmie się bo tutaj połowa graczy tak "wymiata"Jedank moze ktos przeczte ten temat i choćby ze wsydu zacznie grac kombinacyjnie podaniam. Gra zygzakiem jest łątwa do opanowania i praktycznie kazdy potrafi to robić jednak są tacy któzy choćby ze względu na honor nei chcą tego robić. Tak a gram wg. mnie jest niezgodna z punktem regulaminu dotyczącego godnego reprezentowania ligi.

Ivanek:
Jeśli grasz z osobą która ogarnia obronę to go tak nie przejdziesz.
Nie wszystkie zatrzymania kończą się kartką, jeśli dobrze opanujesz grę wślizgami oraz wchodzenie w zawodników, to przejmiesz im piłke, oczywiście jeśli ktoś wyjdzie Sam na Sam to go juz nie zatrzymasz, ale jeśli rajduje od połowy to nie ma z tym problemów.

Gra kombinacyjna mówisz trudniejsza?, Myśle, że naprawde dobry rajd także jest cięzki i trudny do opanowania, jeśli ktoś ogarnia obrone.

Tyle ode mnie, każdy gra ja chce, aby wygrać.

jaros2009:
wiadomo zo teoretycznie mzoan zatrzymac ale jzu wiem z doswiadczenia ze jesli odbiorę piłke czysto to konczy  sieto faulem i kartką. Bo czsto tez sa lagi i czysty wslizg nei zawsze konczy się odbiorem.

Cesc Fabregas:
Niech każdy gra jak chce! Nie gram często zygzakiem, ale jak np. przegrywam 1-0 to lubię się tak pobawic. A jak ktoś na rajdach opiera całą swoją grę to też nie widzę w tym nic złego. Każdy gra tak, aby wygrac. Zgodzę się z przeciwnikiem, że skuteczne rajdy nie są wcale takie łatwe. Trzeba miec bardzo dobre wyczucie. To tyle. Naprawdę myślę, że nie ma sensu wprowadzac takich innowacji.

jaros2009:
Dzięki za kzadą opinię jednak ja raczej zdani nie zmienie, gdyz gra opirając się na zygzaku nie ma nic wspólnego z futbolem

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej