Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe

Stop NOoWEMU STYLOWI GRY

<< < (2/4) > >>

JetLi:
Chyba jesteś jeszcze młody bo akcja Maradony (chyba to był zygzak od połowy boiska  ;D) uważana jest za jedną z najpiękniejszych w historii futbolu.

buchos:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDzięki za kzadą opinię jednak ja raczej zdani nie zmienie, gdyz gra opirając się na zygzaku nie ma nic wspólnego z futbolem

--- Koniec cytatu ---

Wiele rzeczy w PESie jest nie zgodne z futbolem.
Idąc twoim tokiem myślenia to trzeba byłoby zakazać połowy rzeczy, np zakazać atakowania bramkarza gdy ten wybija "5" do pierwszego obrońcy, czy zakazać ustawiania niestworzonych formacji z czterema napastnikami itp.

karwocha:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEChciałem ruszyc z inicjatywa Stop NOoWEMU STYLOWI GRY. Mysle ze kazdy wie o co chodzi zygzak zygazak. PRzebegnięcie Eto/ Messim/Hernym/C Ronaldo/Tevezem i wieloma innymi piłkarzami połowy boiska uzywajac tylko strzaelk (wiekszosć noobków gra na klawie co nie oznacza ze wsyzscy klaiwturowcy to nooby  ;D). Kazde ich zatrzymanie konczy sie czerwona kartka. WIem ze akcja nie przyjmie się bo tutaj połowa graczy tak "wymiata"Jedank moze ktos przeczte ten temat i choćby ze wsydu zacznie grac kombinacyjnie podaniam. Gra zygzakiem jest łątwa do opanowania i praktycznie kazdy potrafi to robić jednak są tacy któzy choćby ze względu na honor nei chcą tego robić. Tak a gram wg. mnie jest niezgodna z punktem regulaminu dotyczącego godnego reprezentowania ligi.

--- Koniec cytatu ---

a ja cię całkowicie popieram, nieznoszę takich noobków

Ivanek:
Karwocha, może najpierw dowiesz się co to znaczy zwrot "noob" a potem zaczniesz go używać?

lopu:
Ale Wy jesteście beznadziejni. Kolega, który założył temat, dostał dzisiaj lanie i dlatgo tak pisze. Grałem Romą z Tottim w ataku oraz Vuciniciem i Baptistą więc gra zygzakiem tym trio nie jest taka łatwa, tym bardziej na klawie. A dla wiadomości kolegi większość rgaczy gra właśnie na padach a nie na klawie. Poza tym mówisz, że większość wślizgów to kartki, ja sie nie zgadzam, ponieważ gram ostro często korzystam z wślizgów i jakoś kartek nie dostaje. Oczywiście jeśli tniesz od tylca to red musi być. Nadmienię, że kolega w dwumeczu dostał 3 redy. Tyle ode mnie (uwielbiam zygzak :)))) kolegę wkręcałem w murawę jak młodego :)))))

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej