Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe

wo I rezeygnacja z ligi

(1/4) > >>

jaros2009:
WItam mam takie pytanko i zaleznei od tego czy jest to egzekwowane sugestie. Czy jezel i ktos rezygnuje z ligi i sa przyznawane wo to czy dla meczy zagranych przez niego wstecz tez sa przyznawane wo. Mysle ze takie cos byłoby sprawiedliwe gdyz rezygnacja ligi miałaby duzo mniejszy wpływ na rozwój tableli . Szczególnei chodzi tu o lige gdyz wiadomo ze pucharach dajacy wo odpada

belzebub:
jak wylatujesz z ligi to masz wo w każdym spotkaniu ligowym nawet już rozegranym

Gattuso:
Witam , jako że przegrałem mistrzostwo 1 ligi przez takie właśnie "coś" z tym wyjątkiem że gracz został wyrzucony z ligi , zabiorę głos . Dla mnie osobiście to są chore(złe) zasady , które powinno się jak najszybciej zmienić .Pokrótce moja sytuacja wyglądała tak " rozpisany był cały kalendarz gier , brakowało mi tylko 2 meczy do końca rozgrywek , byłem na 2 miejscu z 1 pkt straty do lidera który 1 mecz miał do końca - nagle całą sytuacje paraliżuje ban dla gracza "X" chodz juz miał ponad połowe rozegranych spotkań i co się dzieję weryfikowane są wyniki dostaje we wszystkich spotkaniach WO , niestety rzutuje to na odbiciu w tabeli bo ów gracz "X" wygrał 2 mecze z liderem ale jako że został wyrzucony lider zyskuje za FREE 6 PKT , czy to jest fair? oby jak najszybciej zmienić tak krzywdzące zasady . Pozdrawiam   

maciek_pl:
jak najbardziej jest fari prlay bo wszysycy dostali po 3 pkt w tym meczu...
do nas nie mije pretensji tylko do swojego kolegi.

JetLi:
No to Tristan nie pozostaje Ci nic innego jak jechać do Robsee i dać mu klapsa w pupę  ;D Maciek jaki wpływ na siebie maja gracze? Cos mi się wydaje, że żadnego. Zgadzam się z Tristanem, że jest to nie fair. Gracz rezygnujący np. kolejkę przed końcem dostaje wo co może odwrócić cała tabelę. Ktos cały sezon walczy, stara się, czerpie satysfakcję z dobrych wyników i nagle w jednej chwili wszystko traci bo ktoś ma chorą głowę jak w przypadku sytuacji z Tristanem lub z innych powodów rezygnuje z ligi.

P.S. - skoro Maćku jest to profesionalana liga (a tak uważasz) stosujcie profesjonalne zasady. Powinno być tak jak jest w realu bo chyba do tego dążymy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej