Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe
wo I rezeygnacja z ligi
Deimian7:
a co jak byś wiedział wcześniej, że gracz zrezygnuje, inni dostaną z nim walkowery i przeskoczą Cię w tabeli to wygrałbyś inne mecze wcześniej zremisowane czy przegrane ???
Walcz cały sezon o zwycięstwo, jeżeli chcesz zająć I miejsce w tabeli.
Gattuso:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEa co jak byś wiedział wcześniej, że gracz zrezygnuje, inni dostaną z nim walkowery i przeskoczą Cię w tabeli to wygrałbyś inne mecze wcześniej zremisowane czy przegrane ???
Walcz cały sezon o zwycięstwo, jeżeli chcesz zająć I miejsce w tabeli.
--- Koniec cytatu ---
No przecież walczyłem to ja z nim wygrałem przecież i jak Cię lubię tak niepotrzebnie zabrałeś głos bo co by było gdyby było to nie przedszkole:P , jest tu i teraz i możemy razem poszukać rozwiązania na tak zły(niesprawiedliwy) system rozgrywek jak obecny .Jest mnóstwo rozwiązań a naprawdę nie chcę snuć teorii że Belze specjalnie wyrzucił tego gracza jest mi przykro , że zrobił to na koniec sezon psując innym zabawę - czy np. nie można w takich sytuacjach np. "zamrozić " tę karę i narzucić konsekwencje dopiero po zakończeniu rozgrywkach jeśli one w obecnej chwili zbliżają się do końca? o ile wiem w tej lidze nie ma takiego przepisu jak "przedawnienie" , dlaczego admin jednym swoim roczywiście słusznym acz nadgorliwym ruchem paraliżuje ligę ?
Nawigacja