Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Tutoriale

Become A Legend...

<< < (3/9) > >>

MATEOh:
jak jestes swiezak to grasz mecze treningowe z pierwszym skladem... jak bedzie ci dobrze szlo to zagrasz mecz treningowy ale juz w pierwszym skladzie i najprawwdopodobniej w nastepnym meczu bedzisz juz siedzial na lawce przeciwko normalnej druzynie... bedziesz wchodzil w koncowkach, pozniej od polowy a dopiero pozniej bedziesz wychodzil w pierwszym skladzie... oczywiscie wszystko zalezy jak dobrze bedziesz sie spisywac...

gilun:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEjak jestes swiezak to grasz mecze treningowe z pierwszym skladem... jak bedzie ci dobrze szlo to zagrasz mecz treningowy ale juz w pierwszym skladzie i najprawwdopodobniej w nastepnym meczu bedzisz juz siedzial na lawce przeciwko normalnej druzynie... bedziesz wchodzil w koncowkach, pozniej od polowy a dopiero pozniej bedziesz wychodzil w pierwszym skladzie... oczywiscie wszystko zalezy jak dobrze bedziesz sie spisywac...

--- Koniec cytatu ---

Dziekuje slicznie za ifno  ;D
Ps ale odpowedz mi dlaczego mam pomieszane ligi w bundesleague mam druzyny angielskie a w premiership niemiecki;/

gilun:
Powiedzcie o co chodzi w BECOME a LEGEND opcja tych punktow ktore sie nazywają  "STRENGTHEN"  wszedzie są po dwa punkty i nie dodaje sie nic wiecej:/   prosze o odpowiedz pliiisssssss ??? ;D

rysiuzklanu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPowiedzcie o co chodzi w BECOME a LEGEND opcja tych punktow ktore sie nazywają  "STRENGTHEN"  wszedzie są po dwa punkty i nie dodaje sie nic wiecej:/   prosze o odpowiedz pliiisssssss ??? ;D

--- Koniec cytatu ---

STRENGTHEN to sa punkty dzieki ktorymi rosna punkty twojej postaci,to znaczy mozesz je edytowac ale oczywiscie nigdy nie dojda nowe.Jezeli podasz swoja pozycje,moge ci powiedziec jak rozdac te punkty.

Pumba58:
a powiedzcie mi czy moim zawodnikiem w Become a Legend moge strzelac wolne albo wykonytwac rozne na meczu ??

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej