Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Tutoriale

Become A Legend...

<< < (4/9) > >>

ronaldo917:
Rzuty wolne można bo wykonywalem, ale rożnych jeszcze nie

rysiuzklanu:
tak,ale sam nie mozesz sie do tego wybrac,ja dopiero w wieku 25 lat wykonywalem stale fragmenty.Chodzi tu o umiejetnosci twojego grajka

gilun:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESTRENGTHEN to sa punkty dzieki ktorymi rosna punkty twojej postaci,to znaczy mozesz je edytowac ale oczywiscie nigdy nie dojda nowe.Jezeli podasz swoja pozycje,moge ci powiedziec jak rozdac te punkty.

--- Koniec cytatu ---

Ja jestes na pozycji prawy pomocnik ;)

lipek_ziomek:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESTRENGTHEN to sa punkty dzieki ktorymi rosna punkty twojej postaci,to znaczy mozesz je edytowac ale oczywiscie nigdy nie dojda nowe.Jezeli podasz swoja pozycje,moge ci powiedziec jak rozdac te punkty.

--- Koniec cytatu ---

a ja gram napastnika i jesli bys mogl powiedziec jak to wszystko ustawic to bym byl bardzo wdzieczny :)

gilun:

--- Koniec cytatu ---

a wiec jestem prawy skrzydlowy na pomocy  ..czekam na podpowiedz jak rozmiescic punkty:D:)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej