|
raddem
|
to ja nie kumam tego. nie dziala pod patchem z ktorym gramy lige. wiec nie mozna miec patche i grac online. trzeba wybrac jedno 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nesT|Neon
Piłkarz C klasy

Miłość Wiara Walka-Lech,Cracovia,Arka Forza M.City
|
rademm właśnie dzięki ze to dostrzegłeś :/ apeluje o porawe tego pliku albo nie wiem co :/ .... Narazie istaluje pesa od nowa i zobaze czy działa na czystego i czy warto go zostawić  a lige zgramy raddem na pegazusie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
szaber95
Starszy trampkarz
|
Wszystko super dziela wielkie thx !!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Matheoo
|
ehhh dopiero 6 paczka...no i jak fajna?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Flaku
Junior
|
ej ten link z plikiem CFG nie dziala.... ;/// ten co sie wgrywa na patcha 1.2
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
komarnicki
Trampkarz
!! Z K S !!
|
Hyhy ;> Polska Liga Dobra robota ;>
|
|
|
|
|
|
  !!! Tylko STILON ZKS !!!
|
|
|
|
robien_PL
|
ma ktos konto premium na 4shared>>>>  bo z tego co widze to nie do sie otrzymac konto przez SMS.
|
|
|
|
|
|
'Zaglądali do kufrów, zaglądali do waliz, nie zajrzeli do dupy, tam miałem socjalizm' - Cz. Miłosz
|
|
|
|
Matheoo
|
Gracie juz w BaL? jak tak to jakimi klubami? Lub w Master League to jakim klubem?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GułA
|
Ejj ludzie a mi sie jeb*e of ;/ ujek ma shot power 99 ;o w ogole staty cale popierdo*one i numery tez :/ pomozcie plx ! mam wersje 1.2 
|
|
|
|
|
|
 W Bełchatowie gra, ma GieKSa Kochana !
|
|
|
|
lukasz cfc
|
Ejj ludzie a mi sie jeb*e of ;/ ujek ma shot power 99 ;o w ogole staty cale popierdo*one i numery tez :/ pomozcie plx ! mam wersje 1.2  a wczytało ci of'a??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nesT|Neon
Piłkarz C klasy

Miłość Wiara Walka-Lech,Cracovia,Arka Forza M.City
|
DZIAŁA NA CZYSTEGO PESA I NIE MOZNA SIE Z NETEM POŁĄCZYĆ PISZ ZEBY AKTUALKE ŚCIĄGAĆ :/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GułA
|
a wczytało ci of'a??
znaczy tak, probowalem na rozne sposoby, najpierw jak wlaczam gre wyskakiwalo cos tam z Edit ale nie wiem jak to szlo no i bralem No bylo to samo bralem Yes bylo to samo, sam wczytalem ofa to sie pilkarze itd pojawili ale juz numery, statsy, i pozycje są dalej poje*ane :/
|
|
|
|
|
|
 W Bełchatowie gra, ma GieKSa Kochana !
|
|
|
|
bartosch94