Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Tutoriale

jak grac w BaL

(1/5) > >>

Konflikt:
Witam
Mam pytanie od czego zalezy dobra nota w meczu. Oczywiste jest, ze min. od goli i asyst, podan itp.
Ale czy np. ilosc przebiegnietych kilometrow z pilka czy bez tez ma znaczenie? Czy to ze jestem wystawionu jako lewy ponocnik a czesciej biegam po prawej stronie ma znaczenie? w jaki inny sposob jeszcze mozna dostac dobra note ?
Czesto zdarzaja sie mecze gdy jak bym sie nie wystawial to podania nie dostane i po takim meczu zostaje sadzany na lawke rezerwowych..
Czy da sie jakos wymusic podanie ?

Gram 2 sezon w Man City i czesto jestem wystawiany w 1 skladzie, noty srednio 7.5 czy to wystarczy zeby dostac powolanie do reprezentacji ?

troche tego jest :P z gory dzieki za odpowiedzi

Marcenao:
Aby "wymusić" podanie od partnerów to przyciskasz L2(na padzie z PS2 czyli standardowo Z na klawie) 2albo3 razy.....
Do reprezentacji dostałem się w 3 sezonie (kwal. do EURO 2012, chyba Polska się nie dostanie)....
Ale 2 sezony wychodziłem w pierwszej jedenastce, ale  grałem w St Etienne cały czas, może liga ma znaczenie, choc też zagrałem w LM (i chyba z 2 bramki strzeliłem).......

marcel301:
ja w WBA wymiatalem i teraz jeste w realu

Juras:
a na jakich poziomach gracie ?

Sergio#20:
Ja na TP (4sezon).Gram w ManCity 2 sezon  oczywiście w pierwszej 11 :)(Jednak dopiero 3 meczach zagrałem pełne 90min:(,zawsze w 65-70min mam zmianę:()W rep.Polski zagrałem już po 3 sezonie mój dorobek w rep to 13 meczy i 5 bramek...Miałem ofert od Arsenalu,Juventusu  i OL jednak nie chciałem zaczynać od "nowa" i zostałem w City

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej