Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Tutoriale

jak grac w BaL

<< < (2/5) > >>

Bugi7:
Ja dopiero 2 sezon w Bayernie Monachium...treniejro wpusza mnie na 60 - 65 min w LM...a w lidze to 70 - 80 min...a wczesniej grałem min. w PSG i OL...ale chciałbym zabłysnoc w Barcelonie lub Liverpoolu badz w ManUtd...moze w nastepnym pesie bedzie mozna sobie wybrac zespoł w ktorym chce sie grac?? :P

GułA:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmoze w nastepnym pesie bedzie mozna sobie wybrac zespoł w ktorym chce sie grac?? :P

--- Koniec cytatu ---

wg. mnie popsuloby to całą zabawę w balu. grasz po to zeby poczuc sie jak najlepiej i osiagnac cos swoim zawodnikiem... co by to byla za gra gdybys gral odrazu w Barcie ? Fifa..?

Juras:
Ja mialem przyznam niezle zdziwko :) jak po 16 meczach rezerwowych w Racingu wzieli mnie do Valencji w której gram 1,5 sezonu, 1miejsce w lidze, Zdobyty Puchar Ligi, Zwycięstwo w Lidze Mistrzów i Król Strzelców. :) a teraz zaczynam dopiero 3 sezon :D.

Zychu:

--- Cytuj ---Aby "wymusić" podanie od partnerów to przyciskasz L2(na padzie z PS2 czyli standardowo Z na klawie) 2albo3 razy..

--- Koniec cytatu ---

Jaka funkcje pełni ten guzik L2 ??

4CescFabregas:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwg. mnie popsuloby to całą zabawę w balu. grasz po to zeby poczuc sie jak najlepiej i osiagnac cos swoim zawodnikiem... co by to byla za gra gdybys gral odrazu w Barcie ? Fifa..?

--- Koniec cytatu ---
Masz racje  w FIFie  od razu jesteś kapitanem , pierwszy skład
a w Pesie odwrotnie  i to jest dobre

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej