ogolnie zastanawia mnie jedno jezeli ten wspanialy wynalazek bedzie potrafi wykrywac lagi to czy on bedzie wykrywal lagi tylko te wynikajace z jakosci neta czy te ktore sa rzekomo z winy slabych kart graficznych bo np jezeli ktos zagra mecz jest ok a powie ze ma lagi i zglosi do macka ''drogi macku mialem takie lagi ze niewidzialem boiska ''maciek zobaczy ze koles ma karte 5500 i procka 486 i da wo a w rzeczywistosci byly gowno nie lagi to przeciez to bedzie bezsensu
LD to nie jest pudelko ktore mowi byly lagi albo nie byly, tylko zbiera informacje , ktore ulatwiaja weryfikacje jakosci gry online. Jak ktos ma kompa, o ktorym pes mowi GOOD/OK i normalne lacze, to nie ma sie czym przejmowac. Natomiast jeli ktos ma lacze radiowe do tego starego kompa, np gf 5xxx to poprostu zostanie zweryfikowany czy jego lacze i komp nadaje sie do gry online w pes'a. Mi raptem raz chyba sie zdarzylo grac z kims kto mial jakiegos radeon 9xxx takiego starego i uparcie twierdzil ze mu pes chodzi plynnie jak on hostuje a dziwnie szybko jak ja hostuje, tylko ze jak on hostowal to ja mialem zestaw teleportow a nie granie, ale twierdzil ze mu wszystko cacy chodzi.