Myślę że pomysł banowania jest jedynym sposobem na to żeby jakoś te ligi funkcjonowały, niestety jest to dość drastyczne ale nie ma innego wyjścia, bo tak to gracze dla jaj zapisują się do ligi a później po 2 meczach rezygnują. Dlaczego wszyscy mają na tym cierpieć. Myślę że ten pomysł spowoduje że każdy kto będzie się chciał zapisac do ligi zastanowi sie czy to ma sens, czy rzeczywiście nie ma tyle czasu i będzie sobie grał na spokojnie w turach i pucharach czy tez wyzwania, nic na siłę. A przypadek który tu podajecie że ktoś np zachoruje i nie może grać to tez można rozwiązać. Przecież tutaj funkcjonuje jakaś społeczność, zawsze można porozmawiać o tym z adminem, napisać , poradzić się , nie sądzę że admini bezlitośnie by kogoś wyrzucili z ligi jeśli by rzeczywiście zachorował i nie mógł grać. Myślę że więcej osób by wsparło taką osobę, bo przeciez kazdy tu ma paru dobrych znajomych. Tak że nie ma problemu. Chodzi o to by o tym napisać a nie tak jak niektórzy zaczęli grac a potem bez słowa skończyli i przy próbach nawiązywania kontaktu mają to wszystko w dupie. I jeszcze raz chodzi o to żeby liga skupiała ludzi na poziomie a nie była źródłem konfliktów, nerwów i wyzwisk no i oczywiście dodatkowej pracy dla tych co ją tworzą