Witam , walka z uciekinierami , walka z tymi co się zapisują do ligi i po paru porażkach rezygnują , walka z tymi co sprawiają kłopoty to wszystko tak , lecz nigdy bym nie zmienił zasad w trakcie trwania sezonu to jest podstawowe złamanie jakiś przyjętych społecznie norm a może nawet coś więcej .Sytuacja jest taka jakbym w rozpoczętym meczu prowadząc 3:0 musiał grać mecz od początku bo admin zmienił tradycyjne zasady . Dlaczego tak piszę? bo mnie też teraz to obejmie a chciałem zagrać sobie kiedyś w pucharze ligi w której jeszcze nie osiągnąłem zbyt dużych sukcesów , traktowanie i wrzucanie wszystkich do jednego wora też chybą nie może być sprawiedliwe niektórzy nie moga dograć sezonu bo mają różne wypadki losowe i muszą zrezygnować - jestem rozczarowanym takim podejściem nie tędy droga , może niebawem znowu zobacze newsa na stronie głównej ze wspaniałym pomysłem że wszyscy co mają chodź jedno strzeżenie już w lidze nie zagrają ? nie oczekuję żadnego faworyzowania ale w moim odczuciu i jakby inni się zastanowili to jest błąd . Pozdrawiam .
Tak jak napisał jeden z kolegów z pes 4 uczono nas zawsze że PRAWO NIE DZIAŁA WSTECZ , niestety pesleague a raczej admini czują się tak pewnie , że tworza kolejne precedensy niczego nie można być pewnym , ich siła jest w tym że jest to jedyna tak naprawdę liga w Polsce i nie ma żadnej alternatywy w tej chwili , oj żeby się nie przejechali takim postępowaniem .