Nie lubie tego słowa ale powyższy wywód jest po prostu ŻAŁOSNY w całej swojej rozciągliwości . Wszystkiemu jesteśmy winni my gracze na czele ze mną Tristanem , niszczym wszystko i wszystkich ( marynarz , marconti , juzio ) , admini są cacy , organizacja wspaniała , żadnych problemów porozumiewania się , pełna harmonia .My graczy powinniśmy na wszystko się zgadzać a przede wszystkim dziękować że jest liga pes 4 w ogóle i to admini mogą robić co chcą z tego tytułu .Pytanie jeśli jest tak dobrze dlaczego jest tak źle? czekam aż w końcu jakiś inteligent napiszę że wszystkiemu winien Tristan , ten sam co zasypuje mailami biednego Maciusia z kandydatura na adma!! o ja oszalał pisanie tych bzdur jest dla mnie arcydziełem to nie jest takie proste wymyślić i przelać na forum takie wypociny !! pisanie że poświęcacie nam więcej czasu niż innym ligom jest oczywiście demagogia jak cały ten pokręcony wywód , piszą chłopakami o trochę usamodzielnienia się żeby Was odciążyć właśnie ale nie ten musi mieć wszędzie łapę na władzy no absurd . Dalej niech się podłączają tacy nygusy jak Zając ( bez urazy) , co tu mówić kwitnąca rozmowa która skończy się jak zawsze - ADMIN ZAWSZE MA RACJE .
PS.Mami oczy Maciuś więc czytelniku , który czyta posty Maćka sprawdź co najmniej w 2 źródłach czy to co pisze nie jest bajką która stworzył - ja zdementuję tylko brednie o Marynarzu - otóż tylko przez zarząd i ich opór Marynarz nie chce wrócić na stanowisko admina , składa pewne warunki które dały by mu więcej swobody w działaniu ale niestety nie chcę się na to zgodzić wielce szanowny zarząd, ot tyle cała prawda.