a mi patch dziala w zupelnosci normalnie,usunolem kitserver i ofa. Wgralem nowego i smiga.
Tranceshine wrzucisz ten pliczek(pes09title) na jakis server bo ja czekam i jeszcze bym zagral dzisiaj
Tranceshine mam pytanie odnośnie następnego update czy nie dało by się naprawić replay loga serii A bo źle działa plz
"...:::Milan to najlepsza drużyna na świecie pozostałe to tylko pionki :::..."
też to zauważyłem i już jest to poprawione w 3.4 będzie napewno poprawka replaya i kilkanaście nowych twarzy już jest dodanych,obecnie pracuje nad tym aby pomóc takim jak johny1990 (problem po DOWNLOAD) i obmyślam który plik odpowiedzialny jest za to w folderze imgWerder pokazał ,że Milan to tylko zbieraninka gwiazdek jak i w Realu Madryt hah, i bardzo dobrze!
pes 09 title odpowiada za intro
to juz wiecie jaki plik za to odpowiada
Cześć Tranceshine gram na twoim patchu 3.3 wszystko ładnie działa fajny of...
gdyby ktoś wiedział to napewno by napisał...kolejny dowód na to że innym działa bez zarzutów
nie pisalem ze jest zly tylko ze nie jest zgodny z moim downloadem. i ci ktorzy chca go zainstalowac na czystego pesa to nie bedzie mi dzialal bo pobierze sie najnowszy download i nie bedzie zgodny
Musialem pesa przeinstalowac ;/ i jak widze po komentarzach niektorych(ego) uzytkownikow dochodze do wnoisku ze nie bedzie mi teraz dzialalo ? Wczesniej z 3.0 i 3.1 nie mialem zadnych problemow
E mam taki problem nie chca mi sie scagnac party 2, 3, 4, 5, 6, 7, i 8 ... mógł by ktoś wrzuci na megaupload te linki ? z góry dzięki !!
No to mamy problem ... chociaz ja jeszcze nic nie mowie bo sciagam ostatni part dopiero
Pomozcie bo ja mam ten sam problem co John1990.