0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Znalazłem na necie plik odpowiedzialny za download ktoś wyciął ten plik zaraz po zaktualizowaniu gry i umiescił go na necie myślę, że pomogłem REJESTRACJA lub LOGOWANIE
pisze w instrukcji:Extract the archive and copy the cv0f.img file into'C:Documents and SettingsAll UsersApplication dataKONAMIPro Evolution Soccer 2009download' folder in Windows XP or;'C:ProgramDataKONAMIPro Evolution Soccer 2009download' folder in Vista.You can now play the most updated version of PES 2009.wychodzi na to iż jest to plik cv0f
to tranceshine zrob screena z twojego folderu i porownamy wielkosci ;]
to wrzucisz go gdzies bo tam wygasly
Tranceshine Patch 3.3 (Pełna wersja!)Zobacz prezentacje wideo! REJESTRACJA lub LOGOWANIE[/i][/b]Co zatem znajdziemy nowego w wersji 3.3?- nowe twarze + kilku nowych zawodników- nowe stroje min dla reprezentacji Polski oraz Fiorentiny- nowe menu- aktualne składy na dzień 27.02.09- nowe rękawice NIKE dla bramkarzy- nowe piłki oraz korki- scoreboard Polsat Sport- podgląd formacji (grafika-murawa)Instalacja patcha 3.3:1) instalujemy grę oraz patch'ujemy do wersji 1.2 (Konami Patch 1.2),nie potrzeba do tego patcha żadnych wcześniejszych wersjioraz nie należy łączyć go z żadnymi innymi patchami!2) rozpakowywujemy z 3 częśći, rozpakowywujemy kolejny plik .7z3) folder kitserver wklejamy do folderu z grą4) folder KONAMI wklejamy do Moje dokumenty (UWAGA! osobny OF do pobrania - poprawiony!)5) odpalamy grę, pojawi się komunikat że nie można wczytać EDIT ponieważ jest od innej wersji, wchodzimy do ustawień i w Download, pobieramy potrzebne uaktualnienia, gra powinna się po wszystkim wyłaczyć, jesli nie robimy to samemu6) wchodzimy do folderu kitserver i klikamy na setup.exe, następnie INSTALL7) folder KONAMI (OF) wklejamy do Moje dokumenty (jeśli mamy jakieś widzoczne problemy) aby się prawidłowo załączył odpalamy grę i wszystko powinno działać już jak należyps. wszystkie znalezione błędy - prosze o informowanie w tym temacie,z góry dziękuje, dzięki temu patch będzie co raz doskonalszy!Sugestie i dodatki w postaci linków mile widziane! REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE