elo mam 2 male pytanka do admina: JAKI RODZAJ MUZYKI WKLEIŁEŚ DO TEGO PATCHA?? CZY JEST JAKIS SPOSOB BY WKLEIC SAMEMU WLASNA MUZE?? z gory dzieki
POMOCY ;(Bardzo mi zalezy na odzyskaniu SAVE z gry bo dosc dlugo grywalem w BECOME a LEGEND ale po odinstalowaniu TRANCESHINE 1.0 i zainstalowaniu 2.0 nie moge juz odpalic gry co robic? Jakos mozna naprawic ten blad? Jak nie to..gdzie sa save[/b] z gry z become a legend bym mogl po ponownym zainstalowaniu gry wrzucic sobie SAVE i grac dalej??!! POMOCY jak cos to moje gadu 4841805
jak się odinstalować patcha ekstraklasa ...ktorym w KITSERVER "cofing kitserver 8 configuration tool" czy usunąc kitserver i img ?? ludziska pomocy bo chcę wgrac patcha Tranceshine 2.0.
Patch w sumie bardzo fajny, ale po prostu trudno grać jak się biega po czarnej murawie, a gdy się wybija piłkę od bramkarza to jest niebieska po czym gdy już wybije to znów czarna. Macie na to jakąś rade ??
dołączam sie do pytania powyżej... już 3ci ku*wa raz..... mógłby ktoś łaskawie odpowiedzieć ?