A ze sie tak zapytam ... ciezko było ci wgrac przyspiewki kibiców? mogłbym powgrywac tez bo niektore wypadaloby poprawic chociaz wiekszosc jest zajebista ;d
przecież są przyspiewki ... nawet w 2.1 są nowe - Górnika i Fiorentiny, jak ktoś ma jakieś nowe to prosze mi przesyłać takie rzeczy na PW,chętnie dodam...
I teraz ja dodam swoje skromne zdanie. Ogolnie uwazam, ze odwaliles kawal bardzo dobrej roboty i za to Ci gratuluje i dziekuje, ale jest sprawa, ktora niestety mi sie nie podoba. Mianowicie staty niektorych graczy Juventusu ( tak jestem ich fanem ). Taki Sissoko... ma bardzo slabe staty, a w rzeczywistosci to bardzo dobry gracz. Ogolnie juventus cos slaby w tej grze, a prezentuje bardzo dobry poziom. Amauri jest bardzo wolny, to samo paru obroncow, typu Molinaro i Chiellini. Pozdro mam nadzieje, ze wniesiesz pare poprawek co do tej kwestii w kolejnym update.
Aaaa... wlasnie mam jeszcze 1 problem... Gdy wybieram jakikolwiek mecz, pokazane sa juz sklady i wczytuje sie bardzo dlugo... nasuwa mi sie odrazu, ze jest to wczytywanie stadionu. Czasami trwa to do paru minut ;o a czasami od razu. Wiesz moze jak temu zaradzic? Watpie, zeby chodzilo tu o PC, bo akurat mam dobry... ;]
hm no własnie ja słabo znam Juve...Sissoko to pamiętam jeszcze z Valenci
więc nie bardzo chce dotykać coś co mało znam więc jak coś możesz mi w tym pomóc i podpowiedzieć
chyba że obejże kilka meczy Juve choc to nie wiele przy fanie jakimś który zna klub bardzo dobrze
co do stadionów to może dawno nie przeinstalowywałes gry (też tak miałem) albo systemik należy wymienić juz
jak masz jakieś sugestie to na PW napisz
zapraszam, tymczasem zajrze do Juve i porobie tyle co pamiętam z tych graczy skoro nalegasz
no moge ale jak robisz już OFa to postaraj sie żeby był jak najbardziej perfekcyjny i składy uaktualnione itp bo np.. Edson nie gra już w Legii
tak też własnie się zastanawiałem nad nim, dzięki za info,a co do Ligi Polskiej obecnie mało sie w niej interesuje, to co wyczytam - robię (transfery) no i nie wszystkich znam zawodników a kiedyś było inaczej...od kiedy moja Pogoń Szczecin wylądowała tam gdzie jest
interesuje si,.ę zagranicznymi rozgrywkami dużo więcej...mówiłem już dawno że przydałby się ktoś do robienie poprawek w lidze naszej rodzimej...staram się jak moge ale takie rzeczy jak nr na koszulkach to bym si.ę chyba samemu zamęczył