Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Tranceshine Patch v3.3 [PC]
tomek198823:
wydaje mi sie ze to moze byc wina cracka
mogly by ktos wrzucic jakiegos sprawdzonego najlepiej na megaupload albo odsiebie??????
SasukeKamil:
zajefajny patch o wiele lepszy niż EP dla mnie jednak ;) bo w EP za dużo polskich drużyn ;) 100000/10 ten patch :) przynajmniej tak po sccrenach sądze:) wrzuci ktoś na megaupload w częściach po byle ile MB (jak można to do 100MB) plz uratujecie mi życie :p ! Plz!
Tranceshine:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMógłby byc emirates stadium za city ground lub jakis z niemieckich.
--- Koniec cytatu ---
rozważałem taką opcje, lecz czemu jest City Ground? jest on taki hm "pospolity" jak na angielskie boiska i może być używany przez wiele zespołów, Emirates jest jedyny w swoim rodzaju więc jeśli będzie to nie za City Ground, dodam tylko że w update 1.1 będzie ciekawiej jeszcze ze stadionami i postaram się usunąć efekty "blasku" które czasem denerwują :) pracuje sam, ale za to nie wydam byle gniota na szybkiego jak robią nie którzy bo przecież sam gram na tym patchu...jest on wg mojego gustu ale oczywiście licze sie z waszym zdaniem bo co dwie głowy to nie jedna, moze nawet z kimś mógłbym, pracować nad kolejnymi wersjami :) pozdrawiam i dziekuje ze wszystkie miłe słowa!
SasukeKamil:
Ponawiam plz!
--- Cytuj ---wrzuci ktoś na megaupload w częściach po byle ile MB (jak można to do 100MB) plz uratujecie mi życie :p ! Plz!
--- Koniec cytatu ---
Dam karmę + ile chcecie do +30 ;)
gilun:
Wszsytko slicznie pieknie...ALE
Zaczyna gre Become a logend i ustawiam bundesleague po czym nagle okazuje sie z sa tam nazwy druzyn z premiership i na dodaek zagralem pierwszy mecz w swojej karierze i zamias murawy pokazal sie czerwony plan po kotrych biegali zawodnicy SZOK!!!
POMOC !!! ??? ??? ???
Nawigacja
[#] Następna strona