Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Tranceshine Patch v3.3 [PC]

<< < (9/357) > >>

gilun:
PS io grajac w lidze bundesleague  na poczatku mecz ukazuje mi si enapis EKSTRAKLASA   >:( >:(

Tranceshine:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPS io grajac w lidze bundesleague  na poczatku mecz ukazuje mi si enapis EKSTRAKLASA   >:( >:(

--- Koniec cytatu ---
napis ekstraklasa się da usunąć a reszty twoich problemów niewiem...ja tego nie mam...

Cr17:
Patch super:D:D Najlepszy moim zdaniem:D Tylko mam jeden problem..:( Na stadionach dodanych takich jak OLD TRAFFORD, ANFIELD murawy nie ma... Po bokach jest trawa i bidony a w środku czarne... Co mam zrobić?

Tranceshine:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPatch super:D:D Najlepszy moim zdaniem:D Tylko mam jeden problem..:( Na stadionach dodanych takich jak OLD TRAFFORD, ANFIELD murawy nie ma... Po bokach jest trawa i bidony a w środku czarne... Co mam zrobić?

--- Koniec cytatu ---
widze że nie którzy maja problemy z tymi nowymi stadionami, albo coś sie wam gryzie albo zróbcie reinstall? w najgorszym wypadku może karta grafiki nie wyrabia? hm tak czy inaczej UPDATE 1.1 w drodze,może już jutro się uda wypuścić :) bedą tam stadiony poprawione i nowe także

MUNIOZ:
Mam prosbe. Chcialbym wgrac przyspiewki z Extraklasa patch.Czy ktos wie w ktorym PART sa ?Chce sciagnac,ale nie wim w ktorym jest ten cs.0d.img...hmm?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej