0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
szukam aktualnego patcha do pes 2008 prosilbym najlepiej jakiegos aktualnego patcha z torrenta
dzięki no trochę szkoda że nikt już patchy do pes 2008 nie tworzy więc składy będę musiał sam aktualizować
Nom bardzo dobry pomysł ale jakby się to wykonało bo ja o tworzeniu patchy praktycznie nic nie wiem ale wszystkiego można się nauczyć a ja jestem w stanie na razie zaktualizować of'a pod patch YNWA mogę go wykonać na ten sezon oczywiście wszystkie składy bym brał z neta potworzyłbym zawodników ale nie wiem jakby mi to wyszło (zawodnicy) choć na razie zbytnio czasu nie mam ale za tydzień mam ferie Mi tam się najbardziej obecnie PES 2008 podoba choć gram na najniższej grafie bo komp słaby trochę i bez kibiców ale fajnie się gra bo pes 6 mi się znudził bo w niego 2lata grałem :/
REJESTRACJA lub LOGOWANIE - do patcha YNWA a tu masz OFa do tego patcha troche zaktualizowany prze zemnie REJESTRACJA lub LOGOWANIE jest jeszcze udpate do tego patcha ale bym musiał sam wrzucić na rapidshare.com chyba że gdzieś znajdziesz a edycję Ofa od jutra zacznę
a tutaj proszę bardzo jeszcze Update są w nim między innymi stroje wszystkich drużyn w patchu REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Ach, to źle Cię zrozumiałem... SorkiP.S. A wiecie, że ja nie grałem jeszcze nigdy w Pesa 6 Czy orientujecie się ile może kosztować
Też tak miałem jak byłem fanem Barcy. A mianowicie rok temu jak nie dostali się do finału to ich znienawidziłem i przeszłem na Manchester United