Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

triki zwody itp:

<< < (3/13) > >>

cinosław:
a jak się robi Podanie na dobieg GÓRĄ ?? 

bo ja daje tam gdzie jest wrzutka i R1 i mi nigdy dokładnie  nie poda tylko w ręce bramkarza albo obrońca wybije :( ??

michu5:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEa jak się robi Podanie na dobieg GÓRĄ ?? 

bo ja daje tam gdzie jest wrzutka i R1 i mi nigdy dokładnie  nie poda tylko w ręce bramkarza albo obrońca wybije :( ??

--- Koniec cytatu ---
Przytrzymujesz L1 (po lewej stronie!) i wciskasz podanie na dobieg.
A propos tych zwodów można robić z piłką dużo ale w zależności od umiejętności zawodnika.
Trzymając R2 poruszaj się jak chcesz z piłką przy nodze(można wymyślić super zwody)
trzymaj R2 i wciśnij tył i przód gdy przeciwnik jest blisko(piłkarz cofnie się kawałek z piłką i nagle pobiegnie do przodu. najczęściej zakładając wrogowi siatkę ;).)
Zwodów w pesie jest duzo, dużo więcej ale nie chce mi się ich teraz opisywać.
A cha. Gdy ktoś wrzuca piłkę wciśnij R2+strzał. Piłkarze dość często robią przewroty!

cinosław:
dzięki xD jak znasz jeszcze pare to pisz xD   

+

pawlodar_10:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE nie ma takiego strzału w pesie. A jeszcze dobre triki to obrot lewa galka dookola i pilkarz robi obrot.Ciekawe jest to np w wykonaniu teveza ktory robi to nieco w innym stylu i jest to bardziej przydatne. Niezle jest jeszcze przerzucenie pilki nad zawodnikiem.Zatrzymujesz sie trzymasz R2 i jak przeciwnik jest blisko wykonujesz szybki ruch prawa galka gora dol i przerzucasz pilke nad przeciwnikiem

--- Koniec cytatu ---

Można robić rabonę w Pesie: REJESTRACJA lub LOGOWANIE&feature=channel_p

michu5:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMożna robić rabonę w Pesie: REJESTRACJA lub LOGOWANIE&feature=channel_p

--- Koniec cytatu ---
A jak to robić?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej