Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
triki zwody itp:
cinosław:
zależy to od układu klawiszy bo mi podanie do dobieg GÓRĄ wchodzi gdy wciskam R2 bo gdy wciskam L1 to mi daje piłke dołem ...
PS: nie moge uderzyć z przewrotki ani nie moge założyć siatki więc to chyba zależy od układu klawiszy :(
PS2: wow ciekawe jak się robi RABONE ?
michu5:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEdzięki xD jak znasz jeszcze pare to pisz xD
+
--- Koniec cytatu ---
strzał+podanie- markowanie strzału
2x R2- balansowanie nad piłką
kilka razy L1- długie balansowanie nad piłka
R1+L1+L2- symulacja faulu
L1+podanie, gdy piłka dochodzi do kolegi wciśnij podanie na dobieg- piłkarz podaje biegnie do przodu a kolega mu oddaje piłkę
Trzymaj R2 i wciśnij przód i tył - Zawodnik cofa się i nagle rusza do przodu(przy czym często zakłada siatkę wrogowi;))
Gdy piłka leci w powietrzu wciśnij strzał+R2 . często strzelają z przewroty lub z woleja!
cinosław:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEstrzał+podanie- markowanie strzału
2x R2- balansowanie nad piłką
kilka razy L1- długie balansowanie nad piłka
R1+L1+L2- symulacja faulu
L1+podanie, gdy piłka dochodzi do kolegi wciśnij podanie na dobieg- piłkarz podaje biegnie do przodu a kolega mu oddaje piłkę
Trzymaj R2 i wciśnij przód i tył - Zawodnik cofa się i nagle rusza do przodu(przy czym często zakłada siatkę wrogowi;))
Gdy piłka leci w powietrzu wciśnij strzał+R2 . często strzelają z przewroty lub z woleja!
--- Koniec cytatu ---
L1--- PO lewej stronie u dołu
L2--- po lewej u góry
R1--- po prawej u dołu
R2--- po prawej u góry
NAPISZ CZY DOBRZE...
michu5:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
L1--- PO lewej stronie u dołu
L2--- po lewej u góry
R1--- po prawej u dołu
R2--- po prawej u góry
NAPISZ CZY DOBRZE...
--- Koniec cytatu ---
L1 -po lewej u góry
L2 po lewej na dole
R1 po prawej u góry
R2 po prawej na dole
z resztą zobacz sam w settings i ustaw swojego pada zgodnie z tym na rysunku w settings. (żeby ustawić przypisanie klawisza kliknij na ikonie klawisza)
michu5:
Cinosław podaj link do tej twojej bramki... ;)
Nawigacja
[#] Następna strona