Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe

TOP 100 !!

<< < (3/4) > >>

maciek_pl:
za co ban?? przeciez powiedziales swoje zdanie :)

a propo kultury to mimo wszytko w porownaiu do wszytkich lig jakiw widzialem nie jest najgorzej mimo wszytko. A co do graczy ktorzy oddali by zycie za zwyciestwo, to nie ma ligi w ktorej by takich nie było. patrz na przykład esl ciagle problemy i reklamacje :)

reasumujac sa gracze i gracze :)

Bayern:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEza co ban?? przeciez powiedziales swoje zdanie :)

a propo kultury to mimo wszytko w porownaiu do wszytkich lig jakiw widzialem nie jest najgorzej mimo wszytko. A co do graczy ktorzy oddali by zycie za zwyciestwo, to nie ma ligi w ktorej by takich nie było. patrz na przykład esl ciagle problemy i reklamacje :)

reasumujac sa gracze i gracze :)

--- Koniec cytatu ---
No tak zgadzam się ale tu grają sami Polacy;) Na esl w ladderze polskim nie ma kłótni i przekrętów tylko są w europejskim, ale tam graja gracze z całej Europy

belzebub:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJuż ci odpowiadam. Nie bede pisał tutaj o poziomie gry prezentowanym przez graczy peslegue, lecz o poziomie kultury. Ludzie to ludzkie pojęcie przechodzi co tu się czasem dzieje. Tylko spamowanie na kanale typu: Jeba.. Jeba.. Gdybym był adminem to bym pobanował tych pawianów i nigdy ich nie wpuścił juz na ten kanał. Wczorajczy turniej był chyba juz moim ostatnim bo nie mam zamiaru czekac na nastepną rundę 2 godziny bo 2 baranów sie kłóci o LD. Niewiem czy wy im płacicie jakies pieniądze za wygrane??? Bo odnosze takie wrażenie, że niektórzy to by sobie palce poucinali za zwycięstwo. I po porazkach płacz na kanale 20 minut, to sie robi żałosne. Obwiniają wszystkich za przegraną tylko nie siebie i zamiast płakac przez ten czas włączył by sobie trening i pocwiczył jak chce byc taki najlepszy. Jeżeli chodzi o wczorajsze zachowanie styka to ja w 100 % popieram, gdybym był adminem zrobiłbym to samo, wszystkim krzykaczom dalbym bana i poszedł sobie spac. Admin na przeprawodzic turniej, a nie wcielac sie w role ojca i uspokajac bande gówniarzy. Ma pilnowac aby turniej i dana runda rozegrana była od godziny X do godziny Y. A ten przepis o tym ze jak sie nie włączy LD i przechodzi osoba bedąca wyżej w rankingu jest co najmniej dziwaczny. To ja sobie nabije pkt. bede 1 w rankingu i powiem ze nie moge go właczyc i co dostane przez wszystkie rundy WO i wygram turniej??. Jeżeli chcecie zeby ta liga była traktowana powaznie to niestety trzeba zacząc traktowac powaznie graczy. To oczywiście nie tyczy sie do wszystkich. Pozdrawiam normalnych graczy i zycze dalszych sukcesów na tej stroce. Jesłi zasłuzyłem sobie na bana to ok. Pozdrawiam

--- Koniec cytatu ---

lol Bayern za co bana ?
a tu masz rozwiązanie tej sprawy
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

maciek_pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENo tak zgadzam się ale tu grają sami Polacy;) Na esl w ladderze polskim nie ma kłótni i przekrętów tylko są w europejskim, ale tam graja gracze z całej Europy

--- Koniec cytatu ---

no jak nie, ile razy klocil się rosika z iinymi graczami od nas ;)

hehe a wiesz dokładnie jak jest ze sami polacy to jeszcze gorzej :)

Bayern:
Ale mi chodzi o to ze wewnątrz laddera polskiego nie ma kłótni takich jak na peslegue.pl
A Rosiak on ma przeciez ADHD i co on moze mowic :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej