Witam otóż razem ze stykiem wpadliśmy na pomysł zorganizowania turnieju lanowego w województwie dolnośląskim.
Najprawdopodobniejsze położenie
Legnica(Lub Wrocław bo nie jestem pewien czy znajdziemy dobrą bazę na grę w legnicy))
Wiadomo to tylko pomysł jednak bez ludzi ten turniej się nie odbędzie, aby zwróciły się nagrody trzeba około 70 osób, zdajemy sobie sprawę, że parę osób przyjdzie w samego miasta, jednak pewna ilość chętnych musi być już na rozpoczęcie przygotowań.
Myślę, że dobrą platformą były by next genowe konsole a najbardziej PS3, bądź komputery osobiste.
Dlaczego Legnica?
No panowie samym czytaniem nie pomożecie w realizacji pomysłuPonieważ nie jest za dużym, ani za małym miastem, łatwo znaleźć lokalizacje i nie jest jakąś wioską a więc nie ma problemu z żarciem, bądź noclegiem(chociaż i tak tur będzie trwał 1 dzień)
Co do samego turnieju przewiduje 2-3 typy: 1on1 2on2 (Dodatkowe 5on5, zbieracie ekipę i granie clanwarsy) (3 na 3, walczycie, jeśli jeden gracz odpada to ten walczy z drugim, inaczej... wystawiacie 3 osoby, któryś team też, kto przegra odpada, a osoba która wygrała gra z 2 z kolejnej ekipy, czyli na takie odpadanki jak w starych mordobiciach)
Wjazd na turniej 5zł, zapis do 1on1 8zł zapis do 2on2 15zł(za team) do 3on3(22zł) do 5on5)40zł.
Jeśli będzie za mało teamów to oczywiście zrezygnujemy z powyższych starć.
Nagrody i tu myślę, że Pesleague może pomóc jakąś koszulką, co do innych to gry do wyboru(Ktoś z organizatorów spyta się zwycięzce o grę a po tym pojedzie kupić, nie chcemy przecież nie odpowiedniego prezentu) jakiś sprzęt.
Dla 2on2 koszulki, oraz jakieś gry i jakiś sprzęt.
Dla innych trzeba się zastanowić.
Jeśli osób będzie dużo to pewnie jakieś nagrody pieniężne.
To co, kto chętny na takie coś.
Może ktoś może załatwić lokal "nie koniecznie legnica, jednak woj. dolnośląskie(Oczywiście co łaska będzie
)
Kto mógłby skombinować telewizor, konsole, pc, monitor(wtedy zwalnia się od opłat)
Pozdrawiam