macie, tu coś spolszczyłem, może się wam przyda:
TUTORIAL dla Pes2009 Multikitserver Doborowa łata tylko z KITSERVER
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE Żałujący dla mojego Angielski (język angielski)Ostrzegający (ostrzeżenie; ostrzeżenie): następujące kroki, TYLKO standard (standardowy) instalacja: C:Program Files/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2009 EXE Kopiują 8 EXE od gry i przemianowują w "Patch1.exe", "Patch2.exe" aż do "Patch8.exe"(jeżeli tam jest EXE łata was musicie przemianowywać jednak w PatchX*.exe(*X= 1,2,3,4,5,6,7,8 )2. ŁATAĆ (ŁATA) MKS Wyładowywać (wyładowanie) i unzip Pes2009 MKS ENG.zip
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE multi-kitserver-select.html W mojej ścieżce tam KITSERVER 8.xxx- Całe teczki PatchSAVE (SavePatch1,SavePatch2 ecc) przesuwający (przesuwanie; doprowadzający) w Documents/KonamiPro Evoltion Soccer - I teczki Patch1, Patch2 itd.. przesuwanie w C:Program Files/KonamiPro Evoltion Soccer/ - I MKS.exe gdzie wy potrzebujecie (chcieć).3. KITSERVER W tych (te) kitserver (Patch1, Patch2 ecc..) kłaść (położył; położony) na całym KOSZE Ścieżek i Kitservers Rejestruje /teczki przez Juce. I Łaty F.O. (PES2009_EDI01.Kosz i PES2009_.bin) w przekazaniu teczki. Przykład:W ?/documents/konami/Pro Evolution Soccer 2009/Save/Patch1 kłaść (położył; położony) na F.O.s rejestruje (PES2009_EDI01.bin i PES2009_OPTION01.bin). Rozwojów łatać (łata).I IMG; c:Progam Files/konami/Pro Evolution Soccer/Patch1. Potem zaczynają (wypuszczać) Kitservers ustawienie (jak (ponieważ) obraz 2-gi )4. Koniec! Zaczyna (wypuszczać) Pes2009 MKS ENG.exe (Multi KitServer Wybór (doborowy) ) i wybierają to!Wybierają Łatę guzika:OKRZYKI przez QuangTri78 (PES2008/2009 przez QuangTri78)