Autor Wątek: pewien problem...  (Przeczytany 780 razy)

Offline Sindo

• Amator
  • *
  • Autor wątku
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 12.03.2009r.
pewien problem...
« dnia: Marzec 12, 2009, 14:32:39 »
elo. witam. cze. siema ;d ja z dziwnym pytaniem. mianowicie chodzi mi o mozliwosc kierowania druzyny KOMPA podczas gdy gram np: KONAMI CUP i z kolega chcemy sobie pograc takiego CUPA :D gramy na dwoch i kiedy on gra mecz ja chce kierowac druzyna przeciwna(kierowana wstepnie przez kompa) a niestety nie moge. moge jedynie grac z nim w jednej druzynie. wiem ze tak sie da bo u jednego kumpla tak gralismy :D tylko ze on sie bawil w instalowania dodatkow.. jakies tam duze patche. tak sie bawil ze strasznie mu gra muli. wiecie moze co powiniennem uczynic?:D co sciagnac. co zmienic w opcjach czy cos ^^ z gory dzieki za pomoc :D

Offline es_sabbi

• Prezydent FIFA
  • Dostał Piw: 35
  • Na forum od: 22.10.2008r.
  • 达米安是我的主人
    • Status GG
  • Gram w: PES 2017 PC
Odp: pewien problem...
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 12, 2009, 14:58:50 »
elo. witam. cze. siema ;d ja z dziwnym pytaniem. mianowicie chodzi mi o mozliwosc kierowania druzyny KOMPA podczas gdy gram np: KONAMI CUP i z kolega chcemy sobie pograc takiego CUPA :D gramy na dwoch i kiedy on gra mecz ja chce kierowac druzyna przeciwna(kierowana wstepnie przez kompa) a niestety nie moge. moge jedynie grac z nim w jednej druzynie. wiem ze tak sie da bo u jednego kumpla tak gralismy :D tylko ze on sie bawil w instalowania dodatkow.. jakies tam duze patche. tak sie bawil ze strasznie mu gra muli. wiecie moze co powiniennem uczynic?:D co sciagnac. co zmienic w opcjach czy cos ^^ z gory dzieki za pomoc :D

to chyba proste :) gdy zacznie sie mecz ty kontra komputer to dac pauze tam powinno byc chyba button setting czy jakos tak i przestaw strony tzw klawiatura np na lewo a pad na prawo i tyle :) dziala podczas kazdego meczu

Offline Sindo

• Amator
  • *
  • Autor wątku
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 12.03.2009r.
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 12, 2009, 16:58:13 »
wlasnie w KONAMI cup nie moge przejac druzyny kompa. tylko moge dolaczyc do druzyny kolegi. nie moge grac przeciwko niemu. a u innego kolegi sie da... tylko on instalowal rozne patche i sie mu strasznie tnie. a ja tak nei chce :D i szukam tego jednego GADZETA :D ktory mi pozowli grac tak jak chce... :D

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 12, 2009, 16:58:13 »