W 100% sie zgadzam, ale z Lodzki KS !!! Jest to juz 2 manewr zarzadu, ktory dziala na niekorzysc graczy. Zapisujac sie do ligi rownoczesnie podpisywalem sie i godzilem z
obecnie obowiazujacym regulaminem. Jezeli chcecie robic takie cyrki podczas trawania sezonu, napiszcie wielkimi literami w regulaminie, ze mozliwe sa niespodziewane, dzialajace na niekorzyc zmiany w regulaminie... Zapisujac sie bede wiedzial co mnie moze czekac, a nie tak jak teraz sezon jest jedna wielka niespodzianka...
Osobiscie nie lubie pisac na kogos postow o wo, na aktywnych graczy (nieaktywni wiadomo i tak wo w calym sezonie), wole rozegrac, zmierzyc sie i walczyc o pkt niz dostawac je za darmo, jezeli nie uda sie to wole sprawiedliwy rowny podzial pkt.
Teraz dzieki Waszym zmianom strace dosc duzo pkt, a "walcze" o 1 miejsce w rankingu - osobiscie wisi mi to na ktorym miejscu jestem w rankingu, ale postepujecie nie fer, nie po to rozgrywam wyzwania i sie staram, zeby potem za free mi pkt odbierano.
cytat: Belzebub "
po wpisanym wo obustr. macie 7 dni na poprawę wyniku, nie będą w tym okresie akceptowane żadne posty o wo albo mecz będzie rozegrany albo pozostaje wo obustr."
Zapis znany od dawna, ale jak on ma sie do obecnej sytuacji
Zarzad majac na uwadze dobro graczy powinien chociaz po tych rewolucyjnych zmianach dac szanse na rozegranie tych meczy...
Podsumowujac, druga zmiana regulaminu podczas sezonu na niekorzysc graczy - Pozdrowienia dla alternatywy.