Panowie zawsze beda jakies rozgrywki w trakcie, gdybysmy chcieli robic to w czasie gdy nie ma zadnych rozgrywek to zmiany mozna by robic jedynie w wakacje przed startem lig krajowych.
To rozwiazanie nikogo uczciwego nie krzywdzi.
Przepraszam, a nie mozna dodac, ze dana zmiana w regulaminie wejdzie w zycie wraz z zakonczeniem obecnie trwajacego sezonu?
Ligi trwaja okolo 8 tygodni, wiec zmiany mozna wprowadzac bardzo czesto, a nie tylko w wakacje...
Czyli ja jestem nieuczciwy
Twoje zdanie. Ja tylko chcialem zwrocic Wasza uwage na pewien fakt. Moze ja jestem inny i tylko mi to nie pasuje, ale pisze co mysle i mam nadzieje ze nikogo nie obrazilem szczegolnie pana B. bo skonczylo by to sie dla mnie otrzezeniem, a potem banem...
To byloby na tyle gdyby nie post macka... Skoro ja wybiorczo wybieram pkt z regulaminu, to ty wybiorczo czytasz (komentujesz) moje posty... i na dodatek nie dokonca rozumiesz o co mi chodzi... Nie wiem czy z tymi leserami to byla aluzja do mnie (niewazne), ale wytlumacz mi jedno... a dokladnie to: cyt: "dlaczego ktos ma miec pierwsze miejsce, kto liczy na walkowery i nie gra swoich spotkań" Moim zdaniem gdyby mi tak zalezalo na darmowych pkt to pisalbym na kazdego post o wo na moja korzysc! Punkty za obustronny walkower 50, a za walkower na czyjas korzysc okolo 120 wiec gdzie dla mnie rankingowca jest wieksza korzysc? :|
Kolejne nieporozumienie cyt: "ma sie to tak do regulaminu, że kto do tej pory rozegrał mecze w ciagu tygodnia miał zmienione wyniki. Jezeli ktoś nie grał i liczył na Wo obustronne darmowe pkt to sie przeliczył..." Pisalem o obecnej sytuacji, anie jak ma sie to do regulaminu - to przeciez jest pkt regulaminu i nadal nie rozumiem jak ktos moze liczyc na wo obustronne? :|
Koncze bo kazde slowo nie zgadzajace sie z Waszym jest odbierane jako atak...