0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
kto wie jak sie gra w tą gre i co mam dac
o co ci konkretnie chodzi??? o jaki tryb gry
jak bym chciał grać mecz towarzyski i np. w polsce gra teraz robert lewandowski to co mam zrobić rzeby był w reprezentacji?
musisz go dodać w grze zrobić albo coś
no to tak : wchodzisz w edit , potem bierzesz na team i tam masz : edit team i register player , więc klikasz register player i szukasz polski i wchodzisz w polske i bierzesz klikasz na obojetnie kogo (ten pilkarz bedzie wymieniony na lewandowskiego) czyli np. klikasz na jopa i tam bedziesz mial innych polakow w tym o ile masz roberta lewandowskiego i git
błaszczykowski już powinien być w kadrze Polski , a skad masz lewandowksiego i brozka??
Może ma DoMManu Patch v.1.8 i tam Brożek itp. (z Wisły i Lecha) mają pomieszane narodowości.
mam patcha DoMManU 1.9
Może ma DoMManu Patch v.1.8 i tam Brożek itp. (z Wisły i Lecha) mają pomieszane narodowości,więc musisz w PesEditorze zmienić mu narodowość.Mój tutorial jest na forum.
Właśnie nie mogę,bo mam jakiegoś chyba wirusa.I nie mogę nic kopiować i tak stopiowo w pewnym momencie coraz mniej mogę robić.Tylko restetowanie kompa pomaga.
zrób skanowanie systemu antywirusem powinno pomóc tez tak miałem na starym kompie