Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PEŁNE NIEOFICJALNE SPOLSZCZENIE PES 2009 by Master_Rafael [Final 14/07/2009] !!!
edziu:
Master_Rafael nie zajmuj sie dzieciakami neo co pisza o swoich marzeniach co chcieli by miec jesli im sie nie poboda jakas nazwa niech sobie sami zroba spolszczenie po swojemu i wtedy beda mieli takie nazwy jak chca a jak na ten niech cierpliwie czekaja na to co zrobisz Ty i sie z tym pogodza bo sadze ze lepszego nie beda mieli.
Podziwiam CIe za cierpliwosc bo w co drugim poscie "kiedy bedzie spolszczenie"
Przeciez Master nie robi tylko tego dla siebie wiec jak skonczy i bedzie miał ochote to wystawi spolszczenie do pobrania. A jak nie umiecie sobie po angielsku właczyc gry to macie pecha
Stara zasada
"jak sie nie ma co sie lubie to sie lubie co sie ma"
naro10:
KIEDY WYJDZIE ?
Arek1974:
Master_Rafael i Edziu - może i nie doczytałem dokładnie, ale to nie upoważnia nikogo do obraźluiwych tekstów. Mam 34 lata i nie pozwolę sobie, żeby ktoś mnie obrażał na forum. Można każdą uwagę sformułować grzecznie i nie urażając danej osoby. A jeżeli tego nie potraficie, to warto się nauczyć.
Ja swoją uwagę napisałem kulturalnie jako sugestię i można było kulturalnie na to odpowiedzieć a nie napinać się na forum. Ciekawe ile Wy macie lat, że innych wyzywacie od dzieciaków. Przez takie teksty forum wiele traci.
naro10:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKIEDY WYJDZIE ?
--- Koniec cytatu ---
CO ?? ?
edziu:
Arek1974 czy ja sie zwracałem osobiscie do CIebie?? nie wymieniłem nigdzie twojego nicku i nikomu nie ublizam tylko stwierdziłem fakt
Nawigacja
[#] Następna strona