Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PEŁNE NIEOFICJALNE SPOLSZCZENIE PES 2009 by Master_Rafael [Final 14/07/2009] !!!

<< < (17/230) > >>

Bartek10:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE CO      ?? ?

--- Koniec cytatu ---

Jak sie zgwałcisz

Arek1974:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEArek1974 czy ja sie zwracałem osobiscie do CIebie?? nie wymieniłem nigdzie twojego nicku i nikomu nie ublizam tylko stwierdziłem fakt

--- Koniec cytatu ---
wybacz, ale to że Twój post został napisany zaraz po poście Master_Rafaela, który odnosił się do mnie skłonił mnie do takiego wniosku - jeśli źle to odebrałem to przepraszam. Po prostu wkurza mnie, że zamiast napisać "wyjaśnienie do źle dobranych zwrotów znajdziesz pod screenami" lepiej było napisać "Wysyłam do szkoly podstawowej na naukę czytania ze zrozumianiem". Nikt nie jest doskonały i każdemu czasami coś umknie, szczególnie jak ma 6 stron do przeczytania. Nie rzucajmy się od razu na każdego, kto popełni błąd lub czegoś nie dopatrzy. Forum ma być popmocą, a nie zniechęcać do wchodzenia na nie.

naro10:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJak sie zgwałcisz

--- Koniec cytatu ---
ZAL.... KIEDY WYJDZIE bo Bartek10 uwarza ze jest fajny i nie napisze

★Master_Rafael★:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmoj patch jest najlepszy na swiecie sciagajcie go!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   ;) :)

--- Koniec cytatu ---
a swistak siedzi i zawija  w sreberka... ;D

★Master_Rafael★:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZAL.... KIEDY WYJDZIE bo Bartek10 uwarza ze jest fajny i nie napisze

--- Koniec cytatu ---
nie rozumiem co tutaj jest napisane ??? jakaś chińszczyzna czy co???

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej