To ładnie,bo ja się nie mogę doczekać żeby pograć mecz KSC vs AZS ,ale już jutro pewnie będę mógł pograć "derby"
heh ;p zagrasz na amatorze i wygrasz 4:0 jak w lidze ;] ale w tej rundzie będzie inaczej ;p jak chcecie ostatnie screeny to jeszcze pisać
ja gram tylko na Top Playerjak przegram to przegram,zdarza się najlepszym
daj screena olimpii składu i z meczu
wiem że się denerwujecie/esz już są 3 party ,po meczu powinien być już na tej stronie ,mam nadzieje że zrozumiecie że nie moją winą jest to że prądu nie ma ;/
jak sie nieplaci rachunkuw to niema żart
Ściagam juz ostatniego parta.. jak instalacja tu przebiega bd normalny setup ;> czy podmienianie plików ;> ? aha i jest tu moze polski komentarz ;> ?
pomieszany herby w others zamaist gks tychy herb anderlechtu zamiast l;igi holenderskeij liga niemiecka co jest panowie z tym ofem
Też tak miałem jak byłem fanem Barcy. A mianowicie rok temu jak nie dostali się do finału to ich znienawidziłem i przeszłem na Manchester United
Menu jest słabe to każdy widzi ,ale można sobie ściągnąć inneJa mam inny problem: Wszystkie loga są z połyskiem tylko nie Czarnych NakłoZrobi ktoś logo KSC z połyskiem?
PS. W update zrób Banik Ostrawa,Sparta Praga, Slavia Praga,Hibernian,Dundee,Celtic,Rangers.