dzięki ;] mam do Ciebie pytanie czy masz stroje Arkii Concept (fantasy) bo możliwe że dorobię Areczkę w update
REJESTRACJA lub LOGOWANIE - moje stroje Arki Home tylko.
zrobisz mi trochę lepsze ?? tzn lepszej jakości a firma dobra i jeszcze gk away i home i away ??
OK. Będzie.
jakbyś mógł nie udostępniaj na forum ?? wyślij mi na PW ,ok ??
No dobra.
co się krzywisz ??
Nic.Bo chciałbym,żeby wszyscy mogli korzystać,ale jak chcesz to dobra.
Też tak miałem jak byłem fanem Barcy. A mianowicie rok temu jak nie dostali się do finału to ich znienawidziłem i przeszłem na Manchester United
Ja ci radze son kitsy zamowic u kamila14bielawy albo carlosa9014 oni robią piękne kitsy a smolarek słabe jeszcze moze cie wyrolowac ja arkowaca12 z tym menu
no to widzisz chyba dobra jakosc to zamow u niego albo u kamila14bielawy on robi chyba najlepsze ale carlos tez robi swietne u smolarka stawiam ze bedzie zrobione w paincie i beda biale skrawki na logach
ja też zrobiłem swoje dwa stroje w paincie ^^ ale nie uważam się za pro mastera kompletów a ty wgl patcha pobrałeś ?
teraz nie moze potem nie chce mi sie sciagac wogole przez ostatnie 32 godziny nie wylaczalem kompa przez pobieranie pliku popros kamilabielawe o kits
Już Son dałem ci na PW stroje Arki.Bramkarski później będzie.Podobają się?
jakiego ?? xd
kamil14bielawa do niego się zgłoś on robi 500x lepsze kitsy niz smolarekdodatek do ep v 5.0 do pes 6 z torrenta 0 seedów cud ze sciagnelo