0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Mam do was pytanie jak zrobić tak abym, zrobił sobie najlepszą 11 PS: jak skopiować ... ponieważ chciałbym pograć, np. Ronlado, Messim itp, Ale żeby w klubie też grali
Bierzemy w PesEditor Export player,a później dajesz Import player w tej drużynie gdzie chcesz go dać.Będzie tu i tu.
Tak, brawo. W ten sposób się tworzą duble w grze. Bezsensu. Próbuj dalej.
No,ale on tak chciał.Żeby tu i tu był.
Pomoże ktoś --> REJESTRACJA lub LOGOWANIE
1.Otwierasz PesEditor.2.Klikasz Open OF.3.Otwierasz swojego OF-a.4.Wchodzisz w drużynę np.w Manchester United.5.Klikasz prawym przyciskiem myszy na Ronaldo na przykład i na Export/Import.6.Klikasz Export Player.7.Wybierasz folder gdzie ten gracz ma być zapisany np.folder Moje Dokumenty (może być jaki chcesz).8.Poźniej wchodzisz tam gdzie chcesz zrobić All - Star Team .9.Klikasz znowu Export/Imort,na obojętnie jakim piłkarzu.10.Później Import Player i wybierasz folder tam gdzie jest zapisany gracz.I gotowe!Robisz ta też z innymi piłkarzami.
Dokładna instrukcja robiona dla cinosława :
Mi chodzi o to żeby taką drużynę wrzucić w miejsce innej (podmienić).Np. Celtic jest w others A to ja z Celticu robię All Stars Team i wrzucam tam swój skład.Tylko jak to zrobić
Dokładna instrukcja robiona dla cinosława :1.Otwierasz PesEditor.2.Klikasz Open OF.3.Otwierasz swojego OF-a.4.Wchodzisz w drużynę np.w Manchester United.5.Klikasz prawym przyciskiem myszy na Ronaldo na przykład i na Export/Import.6.Klikasz Export Player.7.Wybierasz folder gdzie ten gracz ma być zapisany np.folder Moje Dokumenty (może być jaki chcesz).8.Poźniej wchodzisz tam gdzie chcesz zrobić All - Star Team .9.Klikasz znowu Export/Imort,na obojętnie jakim piłkarzu.10.Później Import Player i wybierasz folder tam gdzie jest zapisany gracz.I gotowe!Robisz ta też z innymi piłkarzami.
8.Poźniej wchodzisz tam gdzie chcesz zrobić All - Star Team .Czyli gdzie