Ciągnij się...
haha..ty to chyba na wiosce mieszkach bo ciągle gadasz o wsi hhehhenie ma co przy grypsowałeś mi nie ma co....idę się normalnie powiesić hahahah
Kolejne dziecko NEO !!!Albo Dziecko polski już sam nie wiem hhehe
hahahahahahahaahhahaahahahahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahhahaahahaha sory ale weź mnie człowieku nie rozśmieszaj Największe k***y to Barcelona.Niech w następnej LM sie wogóle nie pokazują bo szkoda mi ich Człowieku weź tu o fifie nie mów
Weź może nie obrażaj klubów. Może nie lubie Barcelony ale mam do nich szacunekA pozatym widać że ty sezonowiec jesteś.p.s dziś będzie meczyk
No tak jeszcze typo mi bedzie wmawiał że sezonowiec jestem.Weź schowaj sie byłem za Manchesterem jak ciebie jeszcze na świecie nie było.
prawda jest jedna Londyn w rozpaczy !!Glory Glory Manchester Uniteeed !! kto pojedzie z Czerwonymi diabłami do rzymu ?
Przejdzie Barcelona i przegra w finale z ManU 2 - 1 pewien kibic Arsenalu z rozpaczy po wczorajszym meczu popełnił samobójstwo
czyli od 2005 roku, jak Ronaldo zaczął grać nie bedzie miał formy albo odejdzie do Realu to już nie bedzie tak jak teraz.
Nie od 1998 jak grał jeszcze Cantona i ta cała reszta a z tego co napisałeś to wynika że urodziłeś się w 2005 roku albo później
jedziecie przegrać z barcą !!!
Barca ...? z całym szacunkiem ale nie w tym roku...